And-Flor – confort la superlativ spre Europa

0
688
transport international
magazin gospodaresc Bacau

And-Flor este compania de transport din Suceava care se definește prin confort, siguranță și rapiditate în ceea ce privește transportul persoanelor și a coletelor în străinătate în țări precum Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Belgia, Olanda, Franța, Germania și Luxemburg la prețuri accesibile.

And Flor oferă servicii de transport persoane prin care se poate ajunge la destinația dorită în cel mai confortabil mod, transformând călătoria cu microbuzele sau cu autocarele într-o excursie prin Europa. Traseele urmate de către șoferii profesioniști sunt un mod perfect de a îmbina utilul cu plăcutul.

Experiența de peste 15 ani în domeniul transportului internațional de persoane și seriozitatea își spun cuvântul în cazul companiei And-Flor, tot mai mulți oameni preferând să treacă granițele țării spre celelalte țări ale Europei cu ei. Oferă servicii de transport internaţional persoane Bacău – Ungaria, Austria, Germania, Franţa, Luxemburg, Belgia, Olanda. Plecările din Bacău se efectuează de patru ori pe săptămână: marţi, joi, vineri şi duminică.

Întotdeauna factori precum dotările moderne ale mijloacelor de transport, spațiul alocat pasagerilor dar și bagajelor, confortul la superlativ, respectarea timpului promis până la destinație, atenția cu care se conduce, amabilitatea șoferilor sunt factori importanți în alegerea unei companii de transport internațional. Acești factori reprezintă totodată caracteristicile cheie pentru ca pasagerii să se simtă în siguranță și îi fac pe aceștia să simtă mult mai repede trecerea timpului până ajung acolo unde doresc, în interes de serviciu sau în interes personal.

Toți pasagerii se vor întâlni cu un profesionalism complet încă din momentul în care rezervă un drum până când ajung la destinație.

Pe lângă transportul internațional de persoane și de colete, paleta serviciilor And-Flor cu caracter internațional mai cuprinde transportul mașinilor pe platformă și serviciul de închirieri auto.

Grupurile de minim 9 persoane, elevii, studenții și pensionarii primesc o reducere de 10% la orice călătorie cu And-Flor. În plus, cei care călătoresc alături de copii trebuie să știe că cei cu vârsta de până la 1 călătoresc gratuit iar cei cu vârsta cuprinsă între 1-12 ani beneficiază de 50% reducere la orice drum. Totodată, fiecare pasager are inclus în prețul biletului său dreptul de lua cu el până la 45 kg de bagaj, fiecare kg suplimentar taxându-se cu 1 euro/kg. La orice bilet achiziționat dus-întors, fiecare călător primește un discount de 10 euro.Pe drum se poate servi și o gustare din partea companiei.

Cu atât de multe beneficii, nu ai nici un motiv pentru care nu ai călători spre destinațiile externe cu And-Flor. Poți face oricând o rezervare la numerele de telefon: 0741 736 330 sau 0722 566 018 sau online pe pagina web a companiei, www.and-flor.ro.

AND FLOR Transport persoane international

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online