Afișaje electronice cu LED-uri – TOP avantaje

1607
afisaje electronice cu led

Vizibilitatea afacerii pe care o reprezinți este esențială, într-o piață care oferă alternative la tot pasul, dacă vrei să reușești în mediul business. În afară de o strategie de marketing bine pusă la punct, o idee excelentă pentru promovarea produselor sau serviciilor pe care le pui la dispoziția clienților tăi este montarea unor reclame cu LED care să semnalizeze poziționarea exactă a firmei pe care o administrezi. Ușor de observat de la distanțe de sute de metri, atât pe timpul zilei, cât și în timpul nopții, aceste afișaje cu LED
sunt ideale pentru proiectarea numelui companiei, a logo-ului firmei, a ofertelor zilei sau a discount-urilor cu care ți-ai propus să atragi cât mai mulți cumpărători. Iată care sunt cele mai importante avantaje ale acestor panouri electronice, de care te poți bucura și tu.

Garanția unor reclame de calitate

Plata pentru un spot publicitar într-o publicație sau un canal de comunicare media poate ajunge să coste câteva sute de euro pentru fiecare difuzare, în funcție de popularitatea de care se bucură platforma respectivă. Odată distribuită, reclama atinge sau nu un număr de posibili clienți care ar fi interesați de afacerea ta.

Un afișaj electronic reprezintă o investiție de sine stătătoare, care va atrage ani la rândul potențiali cumpărători, fără să aibă nevoie de alte investiții. O reclamă cu LED, pe care o poți controla foarte ușor cu ajutorul unui soft, care se instalează pe un computer din locația aleasă de tine, va proiecta orice mesaj dorești, cu o frecvență pe care o stabilești. Pentru un panou electronic de calitate vei primi o garanție de cel puțin trei ani de la data primei montări, ceea ce înseamnă că pentru mai mult de o mie de zile îți vei putea promova gratuit afacerea.

Claritatea animațiilor

Fiind fabricate din componente de cea mai înaltă calitate, afișajele electronice cu LED vor asigura o claritate impecabilă a animațiilor sau a mesajelor pe care alegi să le proiectezi. Indiferent de momentul zilei în care acestea ar putea fi privite, ele vor fi foarte ușor vizibile de la distanțe mari, permițând utilizatorului să poată seta intensitatea cu care acestea vor lumina, mulțumită tehnologiei care stă în spatele lor.

O reclamă electronică poate proiecta atât mesaje statice, cât și informații dinamice, cum ar putea fi ora exactă, temperatura înregistrată sau data. Totul poate fi simplu de controlat și updatat în doar câteva secunde.

Longevitatea

Nu trebuie să îți faci griji în cazul în care montezi o reclamă luminoasă la exterior, pentru că cele de o calitate ridicată sunt prevăzute cu carcase ce le protejează în fața condițiilor meteorologice dificile. Razele puternice de soare, precipitațiile abundente sau praful intens nu vor trece de protecția din aluminiu eloxat al afișajelor electronice. De asemenea, panourile cu LED vor lumina cu aceeași intensitate chiar și la temperaturi extreme, fiind create să reziste de la -40 la +85 de grade Celsius.

Acestea sunt cele mai importante avantaje de care te vei bucura dacă vei comanda o reclamă luminoasă de calitate. Evită fabricațiile asiatice sau pe cele cu o origine incertă dacă vrei să ai parte de toate specificațiile de care am amintit. Și nu uita că promovarea eficientă stă la baza oricărei afaceri de succes.