Ghete de fotbal pentru profesionişti şi amatori recomandate de Florin Lovin

7437
echipa Florin lovin

Pasionaţii de fotbal amator şi profesioniştii sunt mereu în căutarea celui mai performant echipament, unul care să îi poată ajuta cu adevărat să performeze în acest sport.

Pentru un fotbalist, cea mai importantă dotare o reprezintă ghetele.

ghete fotbal online

Nike, Adidas şi Mizuno au colecţii special create pentru fotbalul profesionist, alese de la amatori până la cei mai importanţi jucători ai planetei. Mai mult, unele modele de ghete pot fi inscripţionate cu până la 6 caractere şi un steag.

Din atât de multe modele disponibile astăzi, de multe ori avem dificultăţi în a alege cea mai bună variantă pentru noi. Cine ne-ar putea sfătui mai bine decât un fost fotbalist profesionist cu o carieră de peste 20 de ani de activitate la cluburi de top din România precum Steaua Bucureşti, Astra Giurgiu şi echipa naţională?

Florin Lovin a făcut un business de succes din pasiunea sa pentru fotbal. După retragerea din activitatea de fotbalist profesionist, Florin a deschis în Bacău magazinul specializat în articole sportive de calitate CREATIVE STORE şi site-ul GFO (www.GheteFotbalOnline.ro).

În magazinul CREATIVE STORE din Bacău, situat pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 2 găsiţi PE STOC sute de modele de ghete fotbal Nike, Adidas şi Mizuno, încălţăminte şi îmbrăcăminte sport & lifestyle de la Air Jordan, Adidas şi Nike, echipamente sport şi alte accesorii.

echipa Florin lovin
Echipa Creative Store

Noua echipă de club a lui Florin este pregătită să te susţină să devii un fotbalist mai bun cu sfaturi de specialitate şi produse de top, disponibile cu LIVRARE GRATUITĂ ORIUNDE ÎN ROMÂNIA. Produsele sunt ambalate, sigilate şi asigurate pe tot parcursul transportului, până când intri efectiv în posesia lor. În caz că nu ai ales mărimea potrivită sau te-ai răzgândit, poţi returna produsul fără nicio problemă.

Vizitează-i azi în Bacău, pe www.creative-store.ro sau pe www.ghetefotbalonline.ro