Log Home îți poate construi casa din lemn mult visată

4987
Case din lemn rotund

În ziua de astăzi, casele din lemn au devenit din ce în ce mai populare peste tot în lume. Oamenii le preferă pentru propriile lor beneficii naturale și de asemenea pentru modul modern și elegant de construcție. Condițiile de viață într-o casă din lemn conferă numeroase beneficii pentru sănătate și bunăstare.

Cercetătorii au demonstrat că aceste tipuri de case generează un mediu de viață plăcut în ceea ce privește umiditatea și acustica. De asemenea, ele contribuie la reducerea nivelului stresului, printre alte beneficii.

Avantajele majore ale șederii în case de lemn:

Eficiența energetică: Lemnul este un izolator natural și este foarte eficient pentru izolarea frigului și a căldurii. Acest lucru înseamnă economisirea unei cantități semnificative de energie în comparație cu casele de piatră, beton și cărămidă. Pe lângă faptul că este un izolator termic bun, lemnul este de asemenea, un absorbant excelent al zgomotului.

Din punct de vedere economic, aceste tipuri de clădiri sunt construite cu o planificare atentă și din acest motiv se construiesc rapid în comparație cu clădirile realizate din alte materiale cum ar fi cele din piatră sau din beton.

Bune pentru sănătate și bunăstare: Șederea într-o casă din lemn ajută la scăderea ritmului cardiac, la scăderea stresului și încurajează o mai bună interacțiune între oameni.

Construirea de case din lemn necesită disponibilitate de lemn de calitate ridicată și ajută la combaterea schimbărilor climatice. Acestea sunt construite cu ajutorul profesioniștilor cu experiență care pot asigura consultanța necesară.

Există o mulțime de producători de case din lemn în România, printre care și Log Home din Vatra Dornei, județul Suceava, care înțelege cerințele clienților și construiește casele cu intenția de a oferi cele mai bune servicii. Cu ajutorul tehnicii proprii de prelucrare a lemnului, Log Home produce case din lemn rotund de calitate cu o durabilite ridicată.

Compania deține peste 20 de ani de experiență în domeniu, iar casele construite până în prezent au fost montate atât pe teritoriul României cât și în Belgia, Franța și Italia.

Log Home poate construi atât locuințe unifamiliale cât și obiecte de mic mobilier, cabane de vacanțe sau pensiuni și restaurante din lemn. Singurul dezavantaj al construcțiilor din lemn este reprezentat de înălțimea maximă a construcției care nu poate depăși parter + 1 nivel.

Casele perfect ecologice constuite sunt realizate printr-un sistem de construcție canadian, din bușteni cu diametre mari de peste 30 cm.

Poți afla mai multe detalii despre companie accesând site-ul web www.loghome.com.ro. Tot aici poți viziona portofoliul de imagini reprezentative cu casele din lemn realizate de Log Home.