Alege să repari mașina de spălat defectă nu să o schimbi

0
744

Mașina de spălat este un aparat esențial, care ne ajută să nu pierdem prea mult timp cu treburile casnice. În cele mai vechi timpuri, multe femei petreceau ore sau chiar zile spălând hainele cu mâna.

La fel ca toate aparatele electrice, se poate defecta, mai ales când avem cea mai mare nevoie de ea. Poate să piardă apă, trepidează, nu se învârte tamburul, nu primește detergent, nu se aprinde nici un led, face zgomot puternic, prezintă anumite erori, etc.

Aceste mașini au o durată de viață lungă iar majoritatea funcționează la capacitate maximă mai mult de un deceniu, dacă efectuăm reparații cu piese de calitate care le vor prelungi durata de viață utilă, evitând astfel investițiile într-un aparat nou.

Reparația mașinii de spălat ar trebui întotdeauna să fie efectuată de tehnicieni specializați în aceste tipuri de aparate. O mașină de spălat este un dispozitiv foarte complex, de aceea remedierea sa necesită cunoștințe tehnice specifice, atât pentru a detecta defecțiunea, cât și pentru a o rezolva.

Este recomandat ca întotdeauna să avem la îndemână un număr de telefon al unui tehnician pe care să îl putem apela dacă se întâmplă oricare dintre lucrurile de mai sus.

service reparatii masini spalat rufe, vase Bacau

Cei de la Reparații Electrocasnice lucrează în mod eficient, durabil și mai ales economic în domeniul reparării mașinilor de spălat haine și al reparării mașinilor de spălat vase.

Compania este un lider în repararea și reglarea unor tipuri foarte diverse de mașini de spălat care se poate deplasa oriunde pe raza județelor Suceava, Neamț, Iași și Bacău într-un timp foarte scurt.

Satisfacția clienților este premisa celor de la Reparații Electrocasnice și, prin urmare, se adaptează nevoilor clienților oferindu-le cele mai bune servicii. Serviciile prestate sunt prompte, corecte, serioase, agile, eficiente, de calitate și extrem de profesionale.

Totodată, echipa oferă cele mai competitive prețuri de pe piață, fără a sacrifica calitatea reparației mașinii. Intervențiile se fac în maxim 2 ore de la plasarea comenzii la domiciliul clientului. În plus, orice piesă și reparație efectuată beneficiază de o perioadă de garanție.

Principalele branduri cu care lucrează sunt: Indesit, Beko, Bosch, Arctic, Samsung, LG, Gorenge, Electrolux, Daewoo, Candy, Siemens, etc.

reparatii masini de spalat bacau

Numărul de telefon la care se poate apela echipa de intervenții este 0759 693 641. Mai multe informații despre Reparații Electrocasnice se pot afla accesând site-ul web www.reparatiielectrocasnice.eu/bacau/.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online