HERA TUR – confort la superlativ spre Europa

0
2134
transport persoane colete international

HERA TUR este compania de transport care se definește prin confort, siguranță și rapiditate în ceea ce privește transportul persoanelor DTD (LA ADRESA) și a coletelor în străinătate în țări precum Austria, Anglia, Scotia, Belgia, Olanda, Germania la prețuri accesibile.

HERA TUR oferă servicii de transport persoane prin care se poate ajunge la destinația dorită în cel mai confortabil mod, transformând călătoria cu microbuzele sau cu autocarele într-o excursie prin Europa. Traseele urmate de către șoferii profesioniști sunt un mod perfect de a îmbina utilul cu plăcutul.

Experiența de peste 10 ani în domeniul transportului internațional de persoane și seriozitatea își spun cuvântul în cazul companiei HERA TUR, tot mai mulți oameni preferând să treacă granițele țării spre celelalte țări ale Europei cu ei. Oferă servicii de transport internaţional persoane, pachete si animale de companie catre Ungaria, Austria, Anglia, Scotia, Germania, Belgia, Olanda.

Întotdeauna factori precum dotările moderne ale mijloacelor de transport, spațiul alocat pasagerilor dar și bagajelor, confortul la superlativ, respectarea timpului promis până la destinație, atenția cu care se conduce, amabilitatea șoferilor sunt factori importanți în alegerea unei companii de transport internațional. Acești factori reprezintă totodată caracteristicile cheie pentru ca pasagerii să se simtă în siguranță și îi fac pe aceștia să simtă mult mai repede trecerea timpului până ajung acolo unde doresc, în interes de serviciu sau în interes personal.

parc auto microbuze moderne

Toți pasagerii se vor întâlni cu un profesionalism complet încă din momentul în care rezervă un drum până când ajung la destinație.

Pe lângă transportul internațional de persoane și de transport colete, paleta serviciilor HERA TUR cu caracter internațional mai cuprinde transportul mașinilor pe platformă și serviciul de transport animale de companie.

Grupurile de minim 9 persoane, elevii, studenții și pensionarii primesc o reducere de 10% la orice călătorie cu HERA TUR. În plus, cei care călătoresc alături de copii trebuie să știe că cei cu vârsta de până la 1 călătoresc gratuit iar cei cu vârsta cuprinsă între 1-12 ani beneficiază de 50% reducere la orice drum. Totodată, fiecare pasager are inclus în prețul biletului său dreptul de lua cu el până la 45 kg de bagaj, fiecare kg suplimentar taxându-se cu 1 euro/kg. La orice bilet achiziționat dus-întors, fiecare călător primește un discount de 10 euro.Pe drum se poate servi și o gustare din partea companiei.

Cu atât de multe beneficii, nu ai nici un motiv pentru care nu ai călători spre destinațiile externe cu HERA TUR. Poți face oricând o rezervare online pe pagina web a companiei, www.heratur.ro.

 

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online