Așteaptă vara cu o piele fină și catifelată! Top 4 sfaturi pentru moldovencele cochete

1133
piele fina ulei de dus sabon

Fiecare femeie își dorește o piele de bebeluș, dar, de multe ori, produsele cosmetice nu dau rezultatele promise în reclame. Medicii spun că pentru a străluci în exterior, trebuie să ai grijă de interior. Așadar, acesta este primul pas spre a arăta exact ca vedetele din revistele de fashion! Cu o floare, însă, nu se face primăvară, iar frumusețea cere timp și sacrificii!  Unele creme, măști și tratamente, pot face minuni, mai ales dacă nu conțin chimicale și sunt utilizate în mod constant. Cu toate acestea, un simplu cremuit la finalul unui duș nu este de ajuns pentru ca pielea ta să radieze!

Iată patru secrete care te vor ajuta să obții o piele ca a vedetelor din reclamele TV!

  • Bea  o cantitate suficientă de apă   Specialiștii spun că este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a arăta așa cum îți dorești! Degeaba folosești creme dacă ai un consum de apă redus. Lichidele hidratează, redau strălucirea și cresc elasticitatea pielii. Dacă vrei să treci peste o sarcină fără să te alegi cu vergeturi, apa este secretul! Bineînțeles că și uleiurile de corp create în acest scop au efecte benefice, dar, împreună cu o hidratare corespunzătoare, fac minuni!
  • Alege uleiul de duș în locul  săpunului clasic Foarte multe persoane se plâng de faptul că după baie își simt pielea uscată. Expresia: “mă strânge fața” descrie cel mai bine senzația, doar că disconfortul apare pe tot corpul. Dacă îți dorești picioare și mâini catifelate, e important să citești eticheta produselor cosmetice pe care le folosești. Multe săpunuri și geluri conțin un număr mare de chimicale ce pot fi agresive cu epiderma. Apa dură creează, de asemenea, un efect neplăcut. Caută un ulei de duș care să hidrateze în profunzime și folosește-l constant. După cel puțin o lună, te vei convinge singură de rezultate!
  • Folosește scrub pentru corp! S-ar putea să ți se pară inutil sau greu de utilizat, dar acest produs chiar face minuni. Mai exact, elimină impuritățile și celulele moarte de la suprafața epidermei, lucru care stimulează organismul să producă colagen și să refacă structura celulară. Untul de corp pe care îl folosești după exfoliere va pătrunde mai bine, iar pielea va deveni strălucitoare, elastică și vizibil hidratată. Poți realiza un scrub acasă, din ingrediente naturale, dar ai grijă să masezi ușor pentru a nu agresa țesutul.
  • Folosește uleiuri naturale în locul cremelor de corp și alege-le în funcție de tipul și problemele pielii tale. După fiecare duș, aplică o cantitate mică și masează ușor pentru ca produsul să se absoarbă. Poți opta pentru untul de shea, despre care se spune că are proprietăți miraculoase și ajută inclusiv la ameliorarea iritațiilor și a descuamării. 

Pe lângă aceste sfaturi care te vor ajuta să obții o piele de bebeluș, e indicat să acorzi importanță și alimentației. Evită dulciurile, pentru că aduc doar necazuri!  Ele reprezintă una dintre cauzele principale ale apariției celulitei. Aceasta are un aspect de coajă de portocală și se depune în special în zona picioarelor, a coapselor și a feselor. În plus, contribuie la îmbătrânirea pielii. Așadar, frumusețea cere unele sacrificii, dar acestea sunt necesare dacă vrei să arăți bine în noul tău costum de baie!