DAMIFOR execută profesionist foraje puţuri apă

2278
foraj puturi apa bacau

Alimentarea cu apă este o problemă frecvent întâlnită în cazul construcţiilor rezidenţiale aflate în zone fără utilităţi. În această situaţie avem la dispoziţie numai două variante:

# FÂNTÂNA: acolo unde această sursă de apă este disponibilă, putem realiza alimentarea cu apă a clădirii prin instalarea unei pompe hidrofor.

# FORAJ PUŢ DE ADÂNCIME: pentru benficiarii care doresc o sursă de apă de calitate, realizată într-un mod profesionist şi eficient, există varianta unui foraj de adâncime pentru alimentarea cu apă din pânza freatică.

DAMIFOR TEHNIC este o firmă specializată în execuţia de foraje puţuri de adâncime pentru alimentarea cu apă a locuinţelor şi a clădirilor industriale.

Experienţa firmei în acest domeniu este unul dintre principalele avantaje. Cei peste 15 ani de activitate intensă exclusiv în domeniul geotehniei reprezintă o garanţie a calităţii şi profesionalismului companiei. DAMIFOR a executat peste 1.000 de foraje şi studii geotehnice, pentru clienţi persoane fizice şi persoane juridice, inclusiv pentru magazinul DEDEMAN Suceava.

foraje puturi Bacau

Utilajele profesionale de ultimă generaţie aflate în dotarea firmei asigură un nivel ridicat de calitate şi rapiditate în efectuarea lucrării asumate.

Personalul bine pregătit, experimentat şi cu studii de specialitate în domeniu se află mereu la dispoziţia benficiarului cu cele mai bune soluţii furnizate în funcţie de natura solului.

Preţurile competitive sunt un alt aspect important de luat în considerare atunci când se efectuează o astfel de lucrare. Cel mai mic preţ nu este cea mai bună variantă aici. Este foarte important ca lucrarea să fie realizată la modul cel mai profesionist, în urma unei analize prealabile a solului prin intermediul realizării unui studiu geotehnic.

În judeţul Bacău, profesioniştii din echipa DAMIFOR TEHNIC se deplasează oriunde sunt solicitaţi pentru a analiza şi executa lucrarea cerută.

Foraje Bacău & studii geotehnice