Ținutele casual, iubite de femei când le poartă bărbații? Află cu ce trebuie să te îmbraci ca să atragi privirile pe străzile din Bacău!

1055
Ținute casual pentru bărbați

Vara anului 2020 vine cu noi reguli în domeniul modei. Mai exact, potrivit specialiștilor, ținutele elegante sunt înlocuite cu cele sport sau casual. Așadar, nu va mai trebui să porți cămașa închisă până la ultimul nasture. În plus, poți uita definitiv de cravată. În urma unor sondaje, a rezultat că aceste două stiluri sunt cele mai iubite și de către femeile din întreaga țară. În acest caz, dacă vrei să fii în pas cu trendurile, nu mai pierde vremea, ci începe să faci schimbările de care ai nevoie. Nu știi de unde să începi? Nu-i nimic, citește în continuare și află ce ai de făcut. 

Descoperă ACUM care trebuie să fie stilul tău în vara anului 2020 

Dacă te gândești că e nevoie să îți schimbi întreaga garderobă, află că nu este chiar așa. Din fericire, multe dintre piesele vestimentare pe care le ai deja în dulap vor putea fi reinterpretate. Însă, trebuie să știi cum! Tocmai de aceea este important să parcurgi articolul până la sfârșit, doar astfel vei descoperi cele mai utile sfaturi. Iată-le:

  • Ținuta casual – dacă stilul reprezentativ pentru tine era cel elegant, îți va fi foarte ușor să faci trecerea, întrucât orice costum poate fi adaptat noilor trenduri. Mai exact, va trebui să porți o pereche de pantofi casual bărbătești și nu încălțămintea ta clasică. În plus, ar fi bine să schimbi puțin și felul în care îmbraci articolele vestimentare. Renunță la sacou, oricum este deja foarte cald, suflecă mânecile de la cămașă și deschide primii trei nasturi de sus, iar pantalonii îi poți scurta un pic, încât să îți rămână gleznele la vedere. De asemenea, poți adăuga câteva accesoriil: o pereche de ochelari de soare, câteva brățări colorate și de ce nu, chiar și un lanț prins la pantaloni.

 

  • Ținuta sport – ei bine, în secolul XXI, cămășile bărbătești se potrivesc cel mai bine cu … încălțămintea sport. Iar la femei, dimpotrivă, regulile sunt încălcate și mai tare. Chiar și rochiile de tul  sau cu paiete pot fi considerate, astăzi, sport. Așadar, nu ai de ce să te îngrijorezi dacă plănuiești să îți asortezi ținuta, care până ieri era dintre cele mai pretențioase, cu o pereche de adidași sau de teniși. Dacă nu știi exact ce ai de făcut, nu te panica. Intră pe internet și caută cele mai cool modele internaționale și observă care este stilul lor. Nu le copia, doar inspiră-te. Astfel, cu siguranță nu vei da greș.

 

Reține, vara anului 2020 este despre ținutele casual și sport. Într-adevăr, rămân și cele elegante în actualitate, însă ar fi bine să știi că este indicat să le porți doar la ocazii și evenimente speciale. În rest, uită de ele, întrucât nu mai sunt la modă, iar în plus, gradele în termometre au crescut suficient de mult încât să nu mai fie deloc confortabil să fii la 4 ace în fiecare zi.