Firmă construcţii case din lemn cu tradiţie

3588
CASA COSTI Slatina, Olt
CASA COSTI

Zona staţiunii montane Vatra Dornei din judeţul Suceava este una recunoscută la nivel naţional pentru lunga tradiţie în domeniul prelucrării lemnului.

În această zonă au apărut numeroase firme de construcţii specializate în casele pe structură din lemn, devenite tot mai populare în ultimii ani datorită multiplelor beneficii pe care acestea le oferă în comparaţie cu construcţiile clasice din zidărie.

Firmele româneşti au dobândit experienţă de-a lungul anilor şi au ajuns să fie apreciate chiar şi peste hotare, multe dintre casele executate fiind pentru beneficiari din Franţa, Belgia, Spania sau Italia.

Bucovina Eco-Construct SRL din Vatra Dornei este o firmă cu peste 25 de ani de experienţă în domeniul construcţiilor pe structură din lemn (eco case din lemn). În această perioadă, sistemul constructiv al caselor din lemn a evoluat adaptându-se la cele mai noi tendinţe de izolare termică şi decoraţiuni interioare, răspunzând cu precizie la toate exigenţele beneficiarilor şi adaptându-se după stilul lor de viaţă.

Printre principalele avantaje oferite de casele din lemn se regăseşte durata lungă de viaţă (peste 100 de ani), timpul rapid de realizare (între 3 şi 6 luni), materialele ecologice naturale (integral lemn) şi gradul ridicat de izolare termică (lemnul fiind unul dintre cei mai buni păstrători ai căldurii).

De exemplu, cel mai recent proiect executat în 2018 de Bucovina Eco-Construct îl reprezintă CASA COSTI din municipiul Slatina, judeţul Olt. Casa a avut un termen de execuţie de 120 de zile, pentru o suprafaţă construită de aproximativ 150 mp pe 3 nivele: parter, etaj şi mansardă.

La PARTER avem un living spaţios cu şemineu pe lemne, un dormitor, o bucătărie şi o baie.

Accesul la ETAJ se face printr-o scară interioară din lemn. La acest nivel avem 3 dormitoare şi două băi, una principală şi una secundară.

În MANSARDĂ este un open-space pentru activităţi recreative, necompartimentat.

Lângă casă a fost construită o anexă reprezentând două garaje şi spaţiu depozitare.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect accesează site-ul www.ecocase-lemn.ro/casa-costi.php