Avantajele amenajării terenurilor de sport cu gazon artificial sintetic de calitate

3239
gazon artificial sintetic Bacau

De ce ai alege să îţi complici investiţia cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural (vezi cazul Arena Naţională din Bucureşti), când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?

Gazonul artificial sintetic câştigă teren (şi terenuri) la nivel mondial deoarece este o soluţie viabilă pentru amenajarea terenurilor de fotbal, tenis de câmp, handbal sau volei.


Află mai multe pe www.gazonsportiv.ro/bacau-onesti.php

prtscr-gazonsportiv-ro

CEL MAI IMPORTANT AVANTAJ PREZENTAT DE GAZONUL SINTETIC ESTE COSTUL DE ÎNTREŢINERE FOARTE REDUS. Practic aproape că nu există costuri de întreţinere. Singura operaţiune ce este indicat a fi efectuată este o periere periodică a suprafeţei de joc.

Astfel, fără alte costuri sau mari bătăi de cap, terenul din gazon artificial sintetic se va prezenta mereu în condiţii bune de joc, INDIFERENT DE ANOTIMP, îşi va menţine aspectul impecabil şi va oferi o rezistenţă sporită în timp.

Terenurile artificiale sunt apreciate atât de jucătorii profesionişti (de exemplu, clubul Concordia Chiajna îşi desfăşoară meciurile oficiale de acasă din Liga I pe o suprafaţă cu gazon artificial) cât şi de amatori (avem astăzi mii de terenuri astfel amenajate). Datorită nisipului care absoarbe din energia de deplasare a mingii, aceasta are o viteză mai mică şi poate fi astfel mai uşor de controlat.

montaj gazon artificial sintetic

Montajul terenului sportiv cu gazon sintetic este foarte uşor şi rapid de realizat de către o echipă specializată cu experienţă în astfel de lucrări. De obicei sunt suficiente între 5 şi 7 zile pentru montarea unui teren de aproximativ 800 mp. Materialele folosite la montaj (gazonul, adezivii, banda adezivă, nisipul cuarțos, granulele de cauciuc) sunt de cea mai bună calitate.

HATTRICK SPORT SRL este o firmă specializată în amenajarea terenurilor de sport cu gazon artificial sintetic la nivel naţional.

Cu PESTE 150 DE TERENURI AMENAJATE în întreaga ţară, această societate este o alegere sigură şi inspirată atunci când îţi doreşti realizarea rapidă, la costuri avantajoase, dar şi cu un raport bun preţ/calitate.


Află mai multe pe www.gazonsportiv.ro/portofoliu.php

HATTRICK SPORT oferă o garanţie pentru gazonul artificial comercializat între 5 şi 10 ani, în funcţie de modelul ales. Garanția se aplică atât pentru materiale cât și pentru manoperă.

accesorii teren sport

ACCESORII: Firma noastră vă pune la dispoziţie toate accesoriile necesare terenurilor de sport:

  • porţi standard pentru fotbal, handbal
  • plasă pentru porţi
  • mingi de fotbal, tenis, handbal, volei, baschet
  • fileu pentru tenis de câmp
  • plase de sârmă pentru împrejmuirea terenului
  • instalaţie de nocturnă
  • bănci pentru jucătorii de rezervă
  • tribune pentru spectatori şi scaune.

Află mai multe pe www.gazonsportiv.ro/accesorii.php

Pentru cei care doresc utilizarea terenului indiferent de condiţiile climaterice, există posibilitatea acoperirii terenului sportiv cu un balon presostatic sau cu o structură metalică sau de lemn, acoperită cu prelată. Acest tip de teren poate fi încălzit la interior, fiind astfel disponibil pentru joc indiferent de anotimp.

gazon artificial decorativ

GAZON DECOR

NOU 2018! De anul trecut vă oferim şi gazon artificial pentru decorarea spaţiilor verzi din jurul casei: spaţii de joacă, terase, alei, foişoare, parcuri, grădini. Acest tip de gazon are o rezistenţă foarte bună, poate fi folosit atât la interior cât şi la exterior, nu necesita intretinere.

Gazonul artificial pentru decor imită foarte bine iarba naturală şi există în mai multe tipuri de forme ale firului de iarbă şi înălţimi ale firului de iarbă astfel încât să poată mulţumi pe oricine.

Inclusiv Primăria Bacău a ajuns la concluzia că gazonul decorativ reprezintă o soluţie viabilă în locurile unde gazonul natural a eşuat (detalii pe www.stirileprotv.ro/stiri/social/gazon-artificial-pe-strazi-in-bacau-zse-pastreaza-mereu-verde-si-nu-necesita-tundere-foto.html).


Află mai multe pe www.gazonsportiv.ro/decor.php