BioDiva.ro – Cosmetice organice Acorelle

0
743
Cosmetice organice naturale

Cosmeticele organice sunt produse cosmetice care au fost fabricate, produse sau distribuite prin mijloace organice. Aceste procese sunt definite prin orientări specifice stabilite de organizații iar cosmeticele organice nu trebuie să conțină nici un ingredient sintetic. Produsele organice sunt astfel fabricate folosind substanțe cultivate fără substanțe chimice sintetice sau organisme modificate genetic.

Ar trebui ca un număr cât mai mare de persoane să se îndrepte spre produsele de îngrijire organice. Cosmeticele standard conțin adesea substanțe chimice raportate ca substanțe toxice. Prin urmare, ai grijă când cumperi produse cosmetice și citește bine eticheta ingredientelor care sunt prezente în cadrul acelor produse care te interesează.

Recomandarea este de a lua în considerare utilizarea produselor cosmetice organice sau a produselor naturale ca o alternativă mai bună la produsele cosmetice pe care le utilizezi în prezent.

În ziua de astăzi, cel mai ușor mod prin care poți cumpăra cosmetice organice și poți verifica lista lor de ingrediente este online, prin intermediul magazinelor specializate cu astfel de produse.

BioDiva.ro este un magazin mare online cu peste 2000 de produse de îngrijire a corpului și a casei, toate organice, aparținând unor mărci de renume mondial.

Unul din brand-urile favorite ale consumatorilor, prezent în acest magazin este Acorelle. Marca franțuzească cuprinde o gamă complexă de produse organice precum parfumuri, produse de epilare, de îngrijire a feței și corpului, produse pentru bebeluși și creme de protecție solare, toate certificate ecologic și cu efecte liniștitoare.

Produsele Acorelle nu conțin ftalați, întâlniți în produsele convenționale, materii prime de origine animală, pesticide, îngrășăminte chimice, coloranți sintetici, agenți de fixare, uleiuri sintetice, emolienți și alte substanțe chimice care afectează sănătatea și pun în pericol mediul înconjurător.

La BioDiva.ro găsești 72 de produse Acorelle cum ar fi: apă de curățare bebe cu apă termală, calmant eritem bebeluși, apă parfumată pentru bebe fără alcool, ulei de masaj pentru bebe, săpun delicat pentru bebeluși, burete konjac pentru bebeluși, balsam pentru primii dințișori ai bebelușului, creme de protecție solară pentru bebeluși, diverse ape de parfum și ape de toaletă, balsam protecție solară, cremă colorată pentru protecție solară, loțiuni calmante după plajă, benzi depilatoare cu ceară rece pentru axilă și zona inghinală, benzi depilatoare pentru corp, benzi depilatoare pentru față, ceară orientală pentru epilare, creme depilatoare naturale pentru corp, pentru față, deodorante bio, lapte de corp hidratant anti-creștere păr, roll-on parfum, spray-uri parfumate, spray-uri protectoare pentru păr, tratamente, seturi cadou.

Toate aceste produse au prețuri cuprinse între 30 lei și 191 lei. Descoperă și tu întreaga gamă de cosmetice organice Acorelle din magazinul online www.biodiva.ro pentru o îngrijire mai sănătoasă și mai eficientă pentru tine și pentru familia ta.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online