Cabinetul stomatologic Denti Service din Bacău – soluția pentru un implant dentar de calitate

0
1549
Cabinet DentiService Bacau

Ce reprezintă un implant dentar? Procedura implantului dentar se referă la un proces de restaurare a dinților deteriorați sau pierduți. Aceasta implică utilizarea implanturilor, adică a dispozitivelor rădăcinoase fabricate din titan care seamănă cu o colecție de dinți sau cu un singur dinte. Implanturile dentare sunt în mod normal puternice, durabile și nu pot fi deosebite de dinții naturali, deoarece comportamentul și aparențele lor sunt foarte asemănătoare cu cele ale dinților naturali.

Un implant tipic este format dintr-un șurub de titan (asemănător unei rădăcini dentare) cu o suprafață netezită sau netedă. Majoritatea implanturilor dentare sunt fabricate din titan pur comercial, disponibil în 4 clase, în funcție de cantitatea de carbon și fier conținută.

Implanturile dentare pot fi utilizate pentru a susține o serie de proteze dentare, inclusiv coroane, poduri sau proteze protejate cu implant. Ele pot fi de asemenea folosite ca ancoraj pentru mișcarea ortodontică a dinților.

Cabinet Stomatologie Bacau

Nu orice persoană poate fi un candidat excelent  pentru primirea unui implant dentar. Trebuie să existe suficient suport osos prezent mai ales în maxilarul superior care este în imediata apropiere a sinusului maxilar. De asemenea, persoana trebuie să aibă o bună igienă orală și o bună stare de sănătate generală.

Procedura implantului dentar actual nu este de obicei dureroasă în timpul sau după plasarea chirurgicală. Aceasta este de obicei efectuată cu ajutorul unui anestezic local, dar sunt disponibile și alte metode alternative.

În afara faptului că oferă un zâmbet uimitor, implanturile dentare permit de asemenea mestecarea mâncării în mod corespunzător și îmbunătățirea calității vieții dramatic.

Implanturile dentare arată și funcționează ca dinții naturali. Ele sunt o soluție permanentă la pierderea dinților și sunt durabile. Implanturile pot opri chiar pierderea osoasă în maxilar. Spre deosebire de protezele prost fixate, dinții implantați îți permit să vorbești și să zâmbești cu toată încrederea.

Implant dentar Bacau

Dacă ești din Bacău și ești interesat să obții o soluție permanentă pentru dinții tăi lipsă, vei găsi cu siguranță o echipă de specialiști dentari care să te ajute în această privință.

Cabinetul stomatologic Denti Service pune la dispoziția pacienților săi o gamă largă de servicii printre care și implantologie. Cabinetul este dotat cu aparatură modernă, este amplasat într-o zonă favorabilă, pe strada Ștefan cel Mare și asigură pacienților tratamente complexe profesionale, pentru a le reda și a-i ajuta să își mențină sănătatea dentară corespunzător.

Serviciile prestate de către echipa de doctori Denti Service cuprinde: estetică facială, protetică dentară, chirurgie, implantologie și ortodenție. Odată ce ai beneficiat de unul dintre aceste servicii în cadrul clinicii, vei fi foarte mulțumit.

Accesează www.dentiservice.ro pentru a afla mai multe detalii importante.

Banner DentiService Bacau

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online