Banii nu sunt de ajuns! Iată CE trebuie să facă un bărbat ca să fie IREZISTIBIL în fața unei femei!

0
869
Banii nu sunt de ajuns! Iată CE trebuie să facă un bărbat ca să fie IREZISTIBIL în fața unei femei!

Bărbații cred că pot seduce o femeie doar oferindu-i cadouri prețioase și vacanțe de lux, însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Inima partenerei nu se cucerește cu bani, ci prin atitudine, comportament și angajament.  

Iată care sunt CALITĂȚILE pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a o cuceri pe femeia iubită:

  • Să fie un LIDER, nu un dictator!

Femeilor le plac bărbații hotărâți, care știu ce vor, însă, de multe ori, acest lucru este înțeles complet greșit de partenerii lor. Să fii lider nu înseamnă să deții controlul asupra persoanei iubite, ci dimpotrivă. Trebuie să știi s-o asculți și să ții cont de părerea ei, s-o susții necondiționat și s-o ajuți atunci când are nevoie de tine. 

Așa cum un lider bun are încredere în oamenii săi, dorind ca aceștia să evolueze și să devină mai buni, la fel și bărbatul trebuie să-și respecte jumătatea și să facă tot posibilul ca ea să se simtă împlinită.    

Totodată, asemenea unui lider care se luptă pentru echipa sa, un partener trebuie să depună eforturi pentru ca relația de cuplu să funcționeze. Implicarea emoțională, mentală și fizică consolidează legătura dintre două persoane.

  • Să știe să comunice eficient!

Femeile au nevoie să comunice, să vorbească și să fie ascultate, însă nu își doresc să aibă un monolog. Ele vor un dialog constructiv și le place ca persoana iubită să le împărtășească planurile de viitor, gândurile și visele. Specialiștii confirmă faptul că gradul de fericire într-o relație de cuplu depinde în mare măsură de capacitatea celor doi parteneri de a comunica eficient.

Așadar, nu trebuie să filozofați împreună, dar este absolut necesar să vorbiți despre lucrurile pe care le aveți în comun și despre problemele cu care vă confruntați zi de zi. Ține cont că lipsa comunicării poate crea frustrări individuale, care generează tensiuni și probleme grave, care nu mai pot fi rezolvate.

  • Să fie îngrijit și manierat!

Un bărbat care acordă o atenție deosebită (dar nu exagerată) propriei imagini este mult mai atractiv în ochii unei femei decât unul care nu se îngrijește deloc. Nu este nevoie să fii îmbrăcat numai în haine de firmă, dar este esențial să ai îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate și să fii mereu curat și aranjat. Specialiștii recomandă ca fiecare reprezentant al sexului masculin să dețină în garderobă cel puțin o pereche de pantofi bărbătești eleganți, pe care să-i folosească de fiecare dată când vrea să impresioneze.

Totuși, pe lângă aspectul său fizic, comportamentul unui bărbat este, de asemenea, deosebit de important. Politețea, bunele maniere și limbajul civilizat nu sunt demodate, ba dimpotrivă, acestea sunt calități esențiale, pe care oricine ar trebui să le aibă. Un ”Te rog” și un ”Mulțumesc” nu denotă doar bună creștere, ci îl face pe cel care le folosește să fie mult mai atractiv în ochii altor persoane.

  • Să aibă simțul umorului!

Aici nu este vorba despre tipul de umor grosolan și insensibil și nici de genul de persoană care face glume oricând și despre orice. Femeile apreciază o persoană cu un simț al umorului echilibrat, care știe să facă haz de necaz atunci când este cazul, deoarece puterea de a zâmbi atunci când treci prin momente grele este o calitate rară, care topește inima oricui.

De asemenea, nu trebuie omis nici faptul că simțul umorului este o dovadă a inteligenței și a capacității unui om de a face conexiuni plăcute între idei și fapte. Și cum un tip deștept este incredibil de sexy, este de înțeles de ce reprezentantele sexului feminin preferă bărbații care știu CUM și CÂND trebuie să glumească!

  • Să fie aventuros și spontan!  

Rutina omoară treptat o relație, așadar este esențial să știi să aduci puțină aventură și spontaneitate în viața ta de cuplu. Acest lucru înseamnă să fii dispus să încerci lucruri noi din când în când și să o surprinzi plăcut pe iubita ta de fiecare dată când ai ocazia. Cu alte cuvinte, o femeie își dorește un partener care să știe să-i trezească interesul.

În concluzie, chiar dacă banii reprezintă un mare punct de atracție pentru doamne, inima lor nu poate fi cucerită doar cu ajutorul cadourilor scumpe. Ține cont de aceste sfaturi și vei avea parte mereu de atenție și de iubire din partea partenerei tale!   

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online