Orient SRL – lider în furnizarea de servicii de transport marfă internațional și transport agabaritic

1614
Banner Orient

Încă din anul 1991 când s-a înființat, compania Orient SRL din Rădăuți, județul Suceava, și-a lărgit orizonturile, concentrându-se intens pe activitatea de transport marfă atât pe plan național cât și pe plan internațional.

Societatea acoperă toate ariile de transport marfă precum transport agabaritic, maritim, aerian și feroviar. În momentul de față, Orient se clasează în topul companiilor românești în ceea ce privește sectorul caselor de expediție.

Compania oferă o gamă largă și diversificată de servicii oferite colaboratorilor, incluzând transporturi de dimensiunea unui palet până la transporturi de dimensiuni considerabile, atât la nivel de tonaj cât și volumetric. Cam 2200 – 2300 de comenzi sunt efectuate lunar de către reprezentanții companiei.

Oamenii reprezintă cheia succesului, de aceea Orient investește permanent în angajații săi. Cei 85 de angajați au parte de training-uri specializate, participă la cursuri de dezvoltare personală. Toate acestea pentru a oferi cea mai înaltă calitate serviciilor de pe piața transporturilor locale și internaționale.

Având în vedere faptul că industria transporturilor se schimbă dinamic, Orient încearcă permanent  să țină pasul cu noile soluții și noutăți tehnologice.

Poziția în continuă creștere pe piața transportului rutier din Europa este confirmată de rezultatele financiare și de referințele clienților satisfăcuți.

Principalele servicii oferite sunt: transport marfă internațional și intern, transporturi agabaritice, închirieri macarale, service auto, import și distribuție piese de schimb pentru autoturisme și autocamioane.

În ceea ce privește transportul de mărfuri internațional, cursele se efectuează către orice destinație din Europa, cu ajutorul unor autocamioane moderne conduse de șoferi profesioniști la prețuri corecte și optime. Orient a încheiat de-a lungul timpului parteneriate importante cu companii mari producătoare de electrocasnice, utilaje agricole, electronice, automobile, etc.

Transportul agabaritic este efectuat cu ajutorul celor 30 de autocamioane speciale cu lungimea de 40 metri, lățimea de 8 metri, înălțimea de 4.5 metri și greutatea de 250 tone, cu ajutorul remorcilor de tip megatrailer telescopice cu 3, 4, 5, 6 sau 8 axe dar și cu ajutorul unor trailere modulare pentru transporturi agabaritice.

Orient este recunoscută a fi una dintre cele mai competente companii în Europa care desfășoară transport agabaritic, fiind una dintre singurele entități din România acreditate să efectueze acest tip de transport pe plan internațional în țările din Uniunea Europeană.

Până în prezent, reprezentanții companiei au desfășurat operațiuni de transport a utilajelor agricole, a utilajelor pentru construcții, rezervoare combustibil, piloni de beton, transformatoare, generatoare, instalații eoliene, silozuri, structuri metalice, motoare și altele.

Orient SRL oferă întotdeauna cotații avantajoase de prețuri, respectarea orarelor de deplasare și respect în relația cu clientul.

Află mai multe detalii despre acest lider în transporturi și despre serviciile prestate, consultând site-ul web www.spedorient.com.