Petrece vacanța de iarnă în stațiunea Slănic Moldova

0
2915
Exterior Iarna Moldavia Best (11)

Dacă tot a început sezonul de schi, una dintre destinațiile pentru vacanța de iarnă o reprezintă stațiunea Slănic Moldova din județul Bacău. Pârtia Nemira îi așteaptă cu nerăbdare pe amatorii sporturilor de iarnă, atât pe începători cât și pe schiorii profesioniști. Cu o lungime de 1414 metri, pârtia este deschisă publicului de câțiva ani, până în prezent reușind să se bucure de un număr mare de persoane care au vizitat-o.

Stațiunea Slănic Moldova este o destinație preferată și pentru celelalte obiective ale sale cum ar fi izvoarele minerale cu proprietăți terapeutice, parcul central, cazinoul, Platoul Dobru, Traseul 300 de trepte, Aleea Izvoarelor, Cheile Slănicului, Cascada Slănicului, Biserica Catolică, Mănăstirea Sfântul Ștefan cel Mare și multe altele.

Cu atât de multe obiective în interiorul stațiunii  cât și în apropierea ei, se merită din plin petrecerea a mai multor zile aici. Opțiuni de cazare sunt multiple, dar putem recomanda cu căldură două unități de cazare înrudite și anume Vila Moldavia Best, o pensiune cochetă de 3 stele și Vila Moldavia Class, o unitate elegantă de 4 stele ce cuprinde 6 apartamente spațioase și primitoare.

Vila Moldavia Best (www.moldaviabest.ro) este localizată în mijlocul naturii, lângă cele mai importante obiective ale stațiunii, la 1.4 km de pârtie și la cam 2 km de centru. Vila se închiriază doar la capacitatea sa totală de 8 locuri de cazare în 4 camere duble pentru minimum 2 nopți, așadar,este momentul perfect pentru a-ți strânge prietenii și de a vă relaxa împreună. Puteți petrece clipe memorabile în living, în bucătăria complet echipată dar și în curte. Exteriorul vilei este dotat cu loc de joacă pentru copii, parcare mare, terasă, foișor cu grătar și cuptor.

Vila Moldavia Class (www.moldaviaclass.ro) face parte din circuitul turistic al stațiunii și are o capacitate de cazare de 6 apartamente cu o suprafață de 65 mp fiecare care îmbie la confort în fiecare colțișor indiferent că este vorba de dormitor, living, bucătărie, baie, baie de serviciu sau balcon. Apartamentele sunt luminoase și  amenajate elegant cu mult bun gust până la cel mai mic detaliu. După părerile celor care au mai înnoptat aici minimum 2 nopți, Vila Moldavia Class este cea mai elegantă, curată și călduroasă opțiune de ședere din stațiune, o unitate de cazare poate peste nivelul zonei, cu saună, jacuzzi, foișor pentru grătar, spațiu de joacă pentru copii dar și cu o sală care poate fi ocupată de o petrecere, de un seminar sau un training.

Cu alte cuvinte, ambele unități reprezintă locuri în care odată ce ai fost cazat, vei dori să te întorci de nenumărate ori.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online