Ce trebuie sa stii daca esti sofer in Bacau

0
790

Bacaul este un oras ca toate celelalte din tara, doar ca este de dimensiuni mai mici si nu este la fel de dezvoltat precum Bucurestiul sau Cluj-Napoca. Acesta este populat de oameni calzi, primitori, gata sa te ajute la orice ora din zi din noapte, cu strazi colorate, pline de flori si de pomi si cu un trafic la fel de aglomerat precum cel din capitala.

Da, chiar daca pare greu de crezut acest aspect, Bacaul are de-a face de multe ori cu ambuteiaje si cu aglomeratii infernale, mai ales la orele de varf. De aceea, daca esti sofer aici, este stringent sa tii cont de cateva sfaturi extrem de importante si vitale in acest oras micut, dar cochet.

Iata care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont daca esti sofer in Bacau:

  • Pasteaza-ti calmul de fiecare data cand pleci de la munca spre casa

Dupa ora 16:00, Bacaul se aglomereaza infernal de mult, asa ca mai bine te incarci cu o doza zdravana de calm, astfel incat sa nu lasi stresul si agitatia din trafic sa te cuprinda. Pana la urma, unde te mai grabesti acum? Partenerul sigur va intelege motivul pentru care ai ajuns tarziu acasa, iar copiii, daca sunt mari, isi pot pune si singuri de mancare.

  • Amiabila in caz de accidentare

Este posibil, chiar si in traficul din Bacau, sa existe probleme in trafic, din unele rezultand doar pagube minore. Daca ai luat masina de la o firma de leasing, de exemplu, este important sa stii ca ei te pot ajuta cu amiabila in caz de accident cu un alt participant la trafic, deoarece aceasta reprezinta cea mai usoara si eficienta solutie in cazul unor astfel de evenimente neplacute.

  • Alege o masina cu consum mic

Nu are rost sa investesti sume impresionante in boliduri, deoarece Bacaul este un oras poate destul de mic pentru a putea folosi automobile care ating viteze impresionante. Este recomandat ca, in cazul in care te fascineaza cursele de off-road, sa achizitionezi o masina special pentru acest scop, iar pentru drumurile zilnice de la serviciu si casa, una mica, de oras, care sa ofere flexibilitate in trafic.

  • Fii amabil cu ceilalti participanti la trafic

Ofera-le locul din fata ta tuturor celor care au nevoie de el. Doar in acest fel poti fi un sofer model si poti evita sicanarile in trafic care nu isi au rostul. Fii amabil si vei vedea ca vei fi rasplatit in acelasi fel de catre toti ceilalti conducatori auto. Mai mult decat atat, in cazul in care te afli intr-un ambuteiaj, virajele de acest fel sunt stringente, fapt pentru care nu-ti strica sa fii un sofer bun si sa te gandesti si la cei din jurul tau.

In cele din urma, condu intotdeauna prudent, stai cat mai departe de pedala de acceleratie pentru a evita situatiile neplacute si acorda prioritate tuturor celor care au acest drept. Comporta-te exemplar, mai ales daca iti doresti ca traficul din Romania sa ajunga la nivelul celui de la nivel international.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online