Cel mai mare stoc de pompe hidraulice din România deţinut de MHP Store

2501
MHP depozit pompe hidraulice Bacau

MHP Store este o firmă din Iaşi cu magazin de prezentare în Bacău Calea Republicii 184 (telefon 0770 412 667 – 0728 058 148). Compania are probabil cel mai mare stoc de pompe hidraulice din România: cu roţi dinţate simple, duble sau triple. Acest important avantaj le permite să ofere o livrare rapidă în 24 de ore oriunde în ţară.

depozit pompe hidraulice stoc

În spatele firmei stă o echipă de tineri ingineri pasionaţi de domeniul pompelor hidraulice încă din 2005. De-a lungul timpului au învăţat şi au acumulat experienţă pentru a oferi cele mai bune produse şi cele mai bune soluţii adaptate la problemele clienţilor.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei afaceri stă în spatele soluţiilor tehnice dezvoltate de companie pentru a oferi clienţilor pompe hidraulice de calitate, într-un timp cât mai scurt şi la un preţ corect. Pentru a face acest lucru compania a dezvoltat magazinul online www.pompehidraulicestoc.ro.

Navighează în magazinul online şi alege din gama diversă de produse puse la dispoziţie de cei de la MHP Store: acumulatori hidraulici; bobine electrice; distribuitoare hidraulice; pompe hidraulice pentru macarale; pompe hidraulice pentru tractoare; pompe hidraulice pentru combine; pompe hidraulice pentru utilaje; pompe fabricanţi OEM; pompe hidraulice pentru stivuitoare; pompe hidraulice pentru autogunoiere; supape hidraulice.

Recomandările specialiştilor pentru pompe hidraulice cu o durată de viaţă îndelungată

Pentru o durată de viaţă cât mai lungă a unei pompe hidraulice, MHP Store ne recomandă să respectăm câteva reguli de curăţenie, întreţinere şi de reglaje:

Înainte de montarea unei pompe hidraulice pe utilaj, se recomandă efectuarea următoarelor verificări:

  • Verificarea curăţeniei rezervorului hidraulic, a ţevilor şi a furtunelor;
  • Folosirea unui ulei hidraulic de calitate nou sau filtrat;
  • Schimbarea filtrelor de aspiraţie şi a filtrelor de retur.

Înainte de pornirea pompei hidraulice se recomandă verificarea pompei, a conductelor şi a filtrului de aspiraţie astfel încât să fie pline cu ulei, bine etanşate şi amorsate.

Înainte de punerea în sarcină se va efectua rodajul, funcţionarea fără sarcină 10-15 minute, după care la sarcină redusă câteva ore.

În timpul exploatării se recomandă limitarea presiunilor pe echipamentele de lucru. Valorile maxime nu trebuie să depăşească cele indicate în cartea utilajului.


MHP Store furnizează şi alte tipuri de produse conexe, cum ar fi: