Alege o bandă transportoare din cauciuc de calitate de la Ozanalatex

2065
Benzi trannsportoare din cauciuc

Benzile transportoare sunt utilizate ori de câte ori este necesar pentru a transporta materiale rapid și prompt. Sunt fabricate din miez din cauciuc (carcasă) și din cauciuc. Carcasa poate consta din mai multe distanțiere din țesături sintetice de poliamidă-poliester impregnate cu o soluție de latex care asigură un strat intermediar pentru a preveni delaminarea compozitului vulcanizat.

În diferite industrii, echipamentele de manipulare a materialelor sunt foarte necesare pentru încărcarea și tranzitul mărfurilor pe o distanță scurtă. Banda transportoare este cel mai folosit articol în acest scop. Materiale de înaltă calitate sunt utilizate în dezvoltarea acestor centuri, astfel încât să reziste la greutatea bunurilor încărcate.

Lungimea și grosimea centurii depinde de scopul pe care îl servește. Benzile au aplicații diferite în domenii diferite, începând de la sectorul transporturilor până la centrele comerciale.

Datorită cererii mari a acestor benzi în diferite industrii, producătorii produc în permanență aceste produse pentru a satisface cererea pieței. În afară de creșterea eficienței fabricării, producătorii încearcă de asemenea, să dezvolte metodologii avansate în vederea fabricării unei lungimi mai mari fără a fi îmbinate. În plus, benzile mai lungi sunt ușor de instalat și necesită un cost mai mic de întreținere.

Un important producător și distribuitor de benzi transportoare din cauciuc de pe raza Moldovei este compania Ozanalatex din județul Neamț.

Compania produce următoarele tipuri de benzi transportoare: transportoare cu bandă, bandă transportoare din cauciuc, benzi cauciuc uz general cu inserție textilă, benzi transportoare speciale, benzi pentru elevator, benzi cu racleți în V, benzi cu racleți în Y, benzi transportoare cu racleți și velcantă.

Benzile transportoare produse și comercializate de către Ozanalatex SRL au o viteză medie de 4.5-5 m/s și o lățime de 300 până la 1500mm.

Aceste tipuri de benzi rulante se pot folosi în următoarele domenii: balastiere, zootehnie pentru alimentarea cu furaje și scoaterea gunoiului, în transportul cerealelor în silozuri, la descărcarea ți încărcarea în vagoane, în porturi, la încărcarea și descărcarea agregatelor, cerealelor, cărbunelui, etc, în vagoane, auto, porturi.

Industria alimentară, agricultura, zootehnia, industria chimică, industria cimentului, industria cărbunelui, industria auto dar și industria prelucrării lemnului folosesc aceste benzi rulante atât de necesare bunei desfășurări a activității lor.

Principalii clienți ai companiei Ozanalatex sunt: Napolact, Hidroelectrica, Cominco Oltenia, Corporation Construct, Energoconstuctia, Concivia, Friesland.

Obține o productivitate sporită și o durabilitate de transport extrem de mare în domeniul tău de activitate cu ajutorul benzilor transportoare. Află mai multe detalii despre cele produse de către Ozanalatex și despre activitatea societății accesând site-ul web www.ozanalatex.ro/banda-transportoare.html.