INA FERESTRE furnizor tâmplărie PVC Salamander cu geamuri termopane

0
2831
Ina Ferestre

Tâmplăria este un element important al unei clădiri, fiind responsabilă pentru confortul termic și acustic din interiorul acesteia. Este foarte important să alegi tipul de tâmplărie potrivit dacă dorești ca avantajele să fie cât mai numeroase posibil.

Dacă ești în căutarea celei mai durabile tâmplării de pe piață, atunci ar trebui să arunci o privire la tâmplăria din PVC. Sistemele din PVC sunt cele mai rezistente și cele mai elegante sisteme.

Industria de ferestre și uși face parte dintr-o piață în continuă creștere și există multe opțiuni pentru nevoile tale de proiectare.

Un furnizor de încredere care îți poate asigura tâmplărie din PVC Salamander cu geam termopan în județul Suceava este compania INA Ferestre.

Tehnologia disponibilă astăzi cu ajutorul căreia sunt fabricate produsele INA Ferestre este o tehnologie de ultimă oră și oferă flexibilitatea de a produce cele mai bune profile de tâmplărie.

Tâmplăria este fabricată din vinil rezistent, astfel încât aceasta este menită să facă față testelor de timp și necesită o întreținere minimă.

Materialele pentru cadrul de rezistență au fost supuse unor teste meticuloase, astfel încât aspectul lor să nu se estompeze în timp. Din moment ce sunt fabricate din vinil, nu sunt supuse ruginei sau coroziunii.

Eficiența energetică, accesibilitatea și opțiunile atractive sunt doar câteva dintre motivele care i-au determinat până în prezent pe cumpărători să achiziționeze tâmplărie din PVC Salamander cu geam termopan de la INA Ferestre.

Acest tipuri de profile sunt fabricate în Germania, au profil Salamander, fac parte din clasa A, grosimea pereților exteriori fiind de 3 mm. Profilele pot fi de 4 feluri și anume:

  • StreamLine Plus– tâmplărie PVC 76 mm, cu lățimea de 76 mm, conține 5 sau 7 camere, un pachet dublu sau triplu de sticlă, armătura este rectangulară din oțel zincat, prevede 2 garnituri, una pe toc și una pe cercevea.
  • BluEvolution 82– tâmplărie PVC 82 mm, cu lățimea de 82 mm, conține 6 camere, un pachet dublu sau triplu de sticlă, armătura este rectangulară din oțel zincat, prevedere 3 garnituri de etanșare, una pe toc și două pe cercevea.
  • BluEvolution 92– tâmplărie PVC 92 mm, cu lățimea de 92 mm, conține 6 camere, un pachet triplu de sticlă, trei garnituri de etanșare, una pe toc și două pe cercevea.
  • Design 2D– lățimea profilului este de 60 mm, are 3 camere, un pachet dublu de sticlă, 2 garnituri, una pe toc și una pe cercevea, armătura este din oțel zincat.

Toate aceste tipuri de produse beneficiază de o garanție extinsă de 10 ani.

InaFerestre.ro

Indiferent de designul arhitectural al casei și al clădirii tale, la INA Ferestre vei găsi întotdeauna ferestre și uși din PVC care să se potrivească preferințelor tale. Află mai multe detalii despre companie, despre serviciile și produsele sale accesând pagina web www.inaferestre.ro.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online