RONEX mobilă din lemn masiv de stejar de serie şi la comandă

4277
mobila living dining lemn masiv Fantasy
mobila living dining lemn masiv Fantasy

Tot mai mulţi români au început să înţeleagă importanţa achiziţionării unor piese de mobilier de calitate, aşa că mobila din lemn masiv a crescut în procentaje, fiind din ce în ce mai apreciată atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional.

RONEX (www.ronexprod.ro) este o companie din Bucureşti, cu o experienţă de peste 20 de ani în fabricarea şi comercializarea mobilei din lemn masiv de stejar. Având la dispoziţie utilaje performante şi măiestria unor meşteri tâmplari de primă clasă, fiecare piesă de mobilier ce iese din fabrica RONEX este unică, calitativă şi durabilă, caracterizând elemente tradiţionale româneşti.

RONEX produce mobilă din lemn masiv la comandă sau de serie pentru living – dining, sufragerie, dormitor, bucătărie sau orice altă cameră din casa ta. Mai mult decât atât, RONEX vine în sprijinul afacerilor, cu mobilă din lemn masiv HoReCa.

RONEX este întotdeauna în pas cu tehnologia şi cu cerinţele clienţilor, de aceea actualizează constant colecţiile de mobilier puse la dispoziţie şi participă anual la evenimente şi târguri internaţionale de mobilă.

Anul acesta RONEX a fost la a XIX-a participare la BIFE-SIM, un târg internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii, în cadrul căreia a participat ca şi expozant pentru a satisface curiozitatea pasionaţilor de mobilă din lemn masiv.

Mai mult decât atât, pentru a fi cât mai aproape de clienţi, RONEX a lansat anul acesta RONEX Mag, ce poate fi accesat la www.ronexmag.ro. Un magazin online profesional, prin intermediul căruia se poate comanda orice piesă de mobilier produsă de RONEX. Printre cele mai populare colecţii de pe magazinul online RONEX Mag, regăsim Dining Fantasy, Dining Atlanta, Dormitor Fantasy, Dormitor Atlanta, dar şi Dormitor Havana.

Compania asigură consultanţă profesională specializată în amenajări interioare şi flexibilitate în realizarea produselor, astfel că tu alegi tipul de mobilier din lemn masiv pe care îl vei avea în casă de la primul până la ultimul detaliu.

RONEX este unul dintre cei mai importanţi producători de mobilă din lemn masiv din România, firmă ce a adus decoraţiunile interioare la rang de artă.

Clienţii RONEX aleg mobila din lemn masiv de stejar datorită aspectului său deosebit, naturaleţea oferită de lemn, dar şi durabilitatea acestuia. De îndată ce ai achiziţionat un obiect de mobilier din lemn masiv, ia asta ca pe o investiţie, nu o cheltuială, fiindcă un astfel de obiect este atât de durabil încât poate fi transmis din generaţie în generaţie.

Gândeşte-te că peste 20 de ani ai putea avea nepoţi care ar putea să beneficieze de mobila din lemn masiv cumpărată de tine şi cu siguranţă îşi vor aminti cu drag de tine chiar şi atunci când tu nu vei mai fi.

Profită şi tu de nenumăratele avantaje oferite de mobila din lemn masiv şi navighează printre colecţiile de mobilă din lemn masiv ce le poţi găsi pe Ronexprod.ro sau Ronexmag.ro. Alege stilul de mobilă care ţi se potriveşte şi contactează firma RONEX pentru consiliere profesională specializată şi în scurt timp casa ta va avea parte de un aspect îmbunătăţit.