Unde găseşti produse cosmetice hoteliere Sense şi Botanika pentru HoReCa

4300
cosmetice hoteliere sense botanika

Societatea Best Distribution SRL distribuie prin intermediul magazinului său online ServeteledeHartie.ro produse destinate curățeniei și igienei în HoReCa, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de produse cosmetice hoteliere din Moldova. Best Distribution furnizează hotelurilor produse de top care completează experiența ospitalității.

cosmetica hoteliera HoReCa

Filozofia de afaceri a companiei este de a oferi tuturor clienților posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse în funcție de cerințele și nevoile acestora. Cu aceeași precauție, se apropie de cerințele acestora în cazul selectării cosmeticelor hoteliere. Produsele cosmetice comercializate sunt produse care au trecut prin proceduri de control și testare exigente. Acestea sunt fabricate în conformitate cu normele și reglementările Uniunii Europene, fiind certificate și înregistrate.

produse cosmetice hoteliere sense

Din cadrul gamei de produse hoteliere, fac parte următoarele categorii:

  • Cosmetice hoteliere Sense: balsam de păr, bandă igienică, burete cu silicon, cască de duș, cremă de corp, dopuri urechi, gel de duș, gel de duș & șampon, gel de duș la plic, geș de duș la sticlă, gel mixt, încălțător, papuci de unică folosință, piaptăne, rezervă 2 în 1 de gel mixt, rezervă săpun lichid, șampon la plic, șampon la sticlă, săpun, șervețele revigorante, șervețele umede pentru pantofi, set cremă și aparat de ras, set de cusut, set dentar, set igienic.
  • Cosmetice hoteliere Botanika: balsam de păr,burete de pantofi, cască de duș, gel mixt, cremă de corp, săpun lichid, gel de duș, încălțător, kit de cusut, kit de igienă, kit de ras, kit periuță și pastă, loțiune de corp, piaptăne, șampon, săpun, săpun eco.

Un important client al acestui magazin online care achiziționează frecvent cosmetice hoteliere și este foarte mulțumit, produse precum cele enumerate mai sus este Hotel Bohemia din Bacău, un hotel de trei stele. Toți oaspeții hotelului se pot bucura de răsfăț cu ajutorul acestor produse.

Soluțiile de produse profesionale HoReCa oferite de către Best Distribution adaugă un plus de confort foarte apreciat pentru oaspeții hotelului.

Compania nu comercializează doar produse cosmetice ci și alte produse destinate curățeniei și igienei precum: consumabile hârtie, dispensere și dozatoare, produse de unică folosință pentru catering, echipamente de unică folosință, articole pentru curățenie, saci menaj și coșuri gunoi, dezinfectanți avizați de către Ministerul Sănătății, detergenți, detergenți industriali profesionali, uscătoare pentru mâini și pentru păr, odorizanți și dezodorizanți.

Toate comenzile se livrează DIN STOC, într-un timp cât mai scurt, iar transportul este GRATUIT în județele Bacău, Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui. Comenzile din celelalte orașe sunt gratuite dacă valoarea lor minimă este de 500 lei.

produse cosmetice hoteliere botanika

Comandă și tu produse cosmetice hoteliere din gama Botanika pentru ca oaspeții unității tale de cazare să se simtă răsfățați de pe site-ul web www.serveteledehartie.ro/117-cosmetica-hoteliera-botanika