Cazare avantajoasă în apropiere de gară la Hotel Bohemia***

1821
Hotel-Bohemia-Bacau

Hotel Bohemia din Bacău *** reprezintă echilibrul perfect dintre armonie și confort și este locul care te invită la una sau mai multe nopți de odihnă într-un mediu curat, decorat cu mult bun gust, cu camere generoase disponibile în diverse variante cromatice și cu un mic dejun bogat și delicios perfect pentru a asigura energia necesară unei zi aglomerate.

Întreaga echipă te așteaptă cu zâmbetul pe buze și este gata să îți sară în ajutor de fiecare dată când ai nevoie.

Hotel Bohemia este localizat în apropierea gării din Bacău, pe strada Gheorghe Donici și la cam 10 minute distanță de Aeroportul Internațional George Enescu.

Construcția este una relativ nouă, cu o arhitectură impunătoare, clasică și elegantă.

25 de camere așteaptă să fie ocupate, din care una se adresează persoanelor care prezintă anumite forme de handicap.

Camerele oferă facilități precum baie proprie cu duș, aer condiționat, paturi confortabile, mobilă din lemn masiv de tei, cablu TV, telefon, articole cosmetice, uscător de păr, seif, minibar.

Prețul valabil pentru o noapte de cazare la Hotel Bohemia într-o cameră dublă standard care deține un pat matrimonial sau o cameră twin cu 2 paturi este de 195 lei dacă se cazează două persoane și 165 lei dacă se cazează o singură persoană. Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani se pot caza gratuit dacă dorm în paturile existente în cameră. Dacă se dorește, se pot instala paturi suplimentare contra cost.

Check-in-ul în hotel se poate efectua începând cu ora 14.00 iar check-out-ul se va săvârși până în ora 12.00.

Printre elementele incluse în prețul cazării putem enumera internetul gratuit care se poate accesa din orice punct al hotelului, parcarea supravegheată non stop și  micul dejun sub formă de bufet suedez care conține o largă gamă de produse gustoase și proaspete. Pe lângă acestea, mai fac parte: păstrarea bagajelor, comenzi taxi, masă și fier de călcat, rezervări de bilete de avion și tren, acordarea de medicamente și obiecte sanitare în cadrul primului ajutor în caz de accidente, predarea și expedierea corespondenței, asigurarea umbrelelor în caz de vreme ploioasă, trezirea clienților la ora solicitată.

Hotelul se adresează atât oamenilor de afaceri, turiștilor dar și celorlalte persoane care doresc să se cazeze aici.

Tot în incinta hotelului există o sală de conferințe cu o capacitate de 25 de locuri care se poate închiria și care deține toate dotările necesare desfășurării anumitor activități.

O galerie foto mai complexă se poate viziona pe pagina web a hotelului, www.hotelbohemia.ro.