Tabla pentru acoperiș este alegerea perfectă pentru casa visurilor tale

3510
Tigla metalica Bacau

Plăcile pentru acoperiș reprezentate de plăci metalice sunt noua generație de materiale de acoperiș, foarte populare în ultimii ani. Fabricate din materiale de înaltă calitate, foile sunt rezistente la greutate, la intemperii și la apă.

Acoperișurile metalice reprezintă cea mai bună soluție pentru orice proiect mai mare sau mai mic cum ar fi o casă sau orice alt adăpost de locuit, clădiri publice, clădiri industriale, garaje, terase, pergole, foișoare și multe altele.

Rapiditatea instalării poate fi avantajoasă atunci când vremea poate fi imprevizibilă pentru a diminua timpul în care ploaia poate fi periculoasă pentru o casă cu acoperiș deschis.

Dacă ai nevoie de materiale de acoperiș pentru casa ta sau pentru un alt imobil nu poți găsi materiale mai bune decât la distribuitorii autorizați Rufster din județul Bacău.

Vizitaţi distribuitorii noştri din Bacău pentru a obţine mai multe informaţii despre produsele şi sistemele RUFSTER, pentru a vedea mostre de produse şi pentru o ofertă de preţ pentru proiectul dumneavoastră.

Judeţul Bacău
EDIL AMV SRL BACĂU
Str. ŞTEFAN CEL MARE NR. 25
0745 665 006

 

Marca Rufster aparține companiei Olint Com SRL , o firmă cu experiență de peste 20 de ani în mediul de afaceri, a cărei domeniu principal de activitate este reprezentat de comercializarea materialelor de construcții și amenajări.

Marca Rufster s-a impus încă de la început printr-o imagine unică și atractivă exprimată de determinarea de a fi cât mai bună oferind doar materiale de înaltă calitate.

Compania dispune de linii de producție moderne, complet automatizate, asistarea rulajului făcându-se pe computer și astfel obținându-se precizie în ceea ce privește fluxul tehnologic. Capacitatea de producție anuală este de 7.3 milioane de metri pătrați pe an.

Principalele produse marca Rufster sunt: țiglă metalică, tablă cutată, elemente profilate, folie anticondens, sisteme de drenaj, casete de fațadă, profile gips-carton, ștacheți metalici.

În ceea ce privește tabla cutată marca Rufster, aceasta reprezintă o soluție perfectă pentru fațade și acoperișuri, profilele din tablă cutată fiind practice și potrivite pentru o mulțime de aplicații.

Tabla cutata

Compania produce patru tipuri de tablă cutată, în 5 variante de profile, care se pot monta în pantă sau vertical.

Tabla cutată R12A are linii simple și structură ușoară, potrivindu-se unei game mari de aplicații precum cele civile sau industriale, fiind utilitară și versatilă. Se poate alege un model din nuanțe lucioase și cele mate, în funcție de preferințe.

Tabla cutată R12F este simplă și eficientă, poate fi aplicată în multe locuri, în special pe fațade și poate fi montată foarte ușor.

Tabla cutată R18A îmbină esteticul cu o funcționalitate variată. Poate fi instalată pe hale, depozite, locuințe sau garaje, atât pe acoperișuri cât și pe pereții exteriori.

Tabla cutată R18F este destinată în special fațadelor, fiind un model de tablă practic, durabil și adaptabil.

Rufster.ro

Află mai multe detalii despre tabla cutată comercializată de Rufster, vezi cum arată culorile preferate pe acoperiș și află necesarul de materiale pentru acoperișul tău, accesând pagina web https://www.saimonprofil.ro/rufster/