AVEGO închirieri excavatoare și alte utilaje de construcții, parc auto propriu

0
2154
Inchirieri utilaje Bacau

Dacă ești proprietarul unei companii de construcții, cu siguranță ești de acord că utilajele te pot ajuta să realizezi sarcinile mai ușor și mai rapid. Una dintre modalitățile prin care poți obține utilajele de construcție de care ai nevoie este să le închiriezi.

Înainte de a închiria un excavator sau un alt tip de utilaj, clientul ar trebui să ia în considerare toate avantajele și dezavantajele mașinii și ar trebui să închirieze numai utilajul care este cel mai rentabil pentru nevoile sale.

Excavatoarele sunt utilaje necesare în lucrări de excavații care pot săpa fundații pentru blocuri, case, hale, contribuie la amenajarea și decolmatarea iazurilor și a canalelor, nivelează terenuri, compactează solul, ridică obiecte grele, demolează clădiri, etc.

Una dintre companiile fruntașe în închirierea de excavatoare și de alte utilaje pentru construcții de pe raza Moldovei, din județul Bacău este compania AVEGO.

Utilajele pot fi date spre închiriere oriunde în țară, cu sau fără combustibilul de care este nevoie, iar experții companiei pot oferi consultanță în ceea ce privește alegerea celor mai potrivite mașini în funcție de specificul fiecărei lucrări în parte.

Câteva dintre motivele pentru care poți să închiriezi utilaje de construcții de la AVEGO sunt: utilajele sunt performante, prezintă un randament foarte bun de lucru, consumă puțin carburant, deservenții au o experiență îndelungată în domeniu, echipele de intervenție pot remedia orice defecțiune apărută în maxim 2 zile, iar dacă aceasta nu se poate rezolva, utilajul se înlocuiește în maxim 3 zile de la anunțarea defecțiunii, prețul de închiriere este unul foarte avantajos.

AVEGO închiriază următoarele tipuri de utilaje, din parcul auto propriu:

  • Autogreder O&K de 18 tone
  • Autobasculante 8×4 MAN, IVECO, DAF, VOLVO benă 18-22 mc.
  • Buldozere Caterpillar cu greutatea cuprinsă între 18 și 24 tone.
  • Cilindri compactori HAMM sau BOMAG de 14-20 tone.
  • Excavatoare pe șenile Caterpillar sau Kobelco cu greutatea cuprinsă între 25 și 44 tone, cu cupe de excavare de 1.5-2.2 mc și cupă de taluz.
  • Excavatoare pe șenile pentru demolări Caterpillar cu greutatea cuprinsă între 28 și 38 tone dotate cu picon (1.8-3.5 tone), pulverizator de beton (2.2-3.5 tone) și foarfece de demolare (1.8-2.3 tone).

Pe lângă activitatea de închiriere a utilajelor, compania AVEGO poate executa lucrări de demolare mecanizată și lucrări de excavații și terasamente, fiind un lider în aceste domenii.

Poți consulta site-ul web al companiei www.avego.ro/ pentru a afla mai multe informații importante și condiții referitoare la închirierea de utilaje de construcții.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online