Modele noi pe stoc la autospeciale pompieri second hand

2183
Autospeciala pompieri MAN

Vedem autospecialele de pompieri tot timpul, dar te-ai oprit vreodată să te gândești la toate lucrurile pe care le fac aceste mașini? Autospecialele de pompieri sunt utilaje uimitoare care permit pompierilor să își îndeplinească sarcinile și să ajungă rapid la incendii și la alte scene tragice. Aceste vehicule au mai multe roluri cum ar fi că transportă pompierii, sculele și rezervorul de apă. Toate cele trei componente sunt esențiale pentru combaterea incendiilor.

Serviciile de pompieri și serviciile de urgență sunt chemate de foarte multe ori pe zi în orașele mari pentru a stinge incendii, pentru a preveni dezastrele de mediu sau pentru a salva persoanele rănite. Deoarece fiecare minut contează când este vorba de salvarea vieților, echipa de salvare trebuie să se poată baza pe vehiculul său.

Autospecialele de pompieri sunt disponibile în mai multe forme, dimensiuni, culori și aparțin mai multor mărci importante.

Mărcile STEYR și MAN reprezintă două mărci foarte renumite de vehicule, utilaje agricole și autospeciale pompieri.

Un furnizor important al autospecialelor STEYR și MAN din România este societatea TWINS WORLD SRL din localitatea Dărmănești, județul Suceava.

Din dorința de a ajuta cât mai multe instituții din țară să dețină propriile autospeciale de pompieri care să intervină în cazuri extreme, membrii companiei pun la dispoziția acestora autospeciale pompieri second hand.

De curând, oferta de autospeciale a firmei a fost completată cu alte 2 modele de vehicule. Acestea sunt STEYR 2000 și MAN 4000.

Autospeciala de pompieri STEYR 2000 este o mașină cu rezervorul de apă de 2000 litri, este prevăzută o cabină de 3 locuri și o pompă de apă Rosenbauer.

Autospeciala pompieri MAN 4000 este o autospecială cu un rezervor de apă cu capacitatea de 4000 litri, este prevăzută cu o cabină de 3 locuri și cu o pompă de apă Lohr. Vehiculul este rapid, robust și de încredere și este perfect pentru a stinge focul, pentru a salva vieți și pentru a proteja imobilelele, persoanele, animalele și mediul înconjurător.

Prețul celor două vehicule este negociabil, de asemenea și prețul celorlalte mașini comercializate de TWINS WORLD: STEYR 591, STEYR 690, STEYR 791, STEYR 891.

Mai multe detalii despre toate autospecialele vândute de companie se pot afla accesând site-ul web www.autopompieri.ro sau la numerele de telefon 0743 660 613 sau 0745 353 600.