De unde ne procurăm modele asortate de garduri şi garaje modulare metalice

1370
De unde ne procurăm modele asortate de garduri şi garaje modulare metalice

Am vorbit mai demult prin 2019 despre faptul că Acoperișuri Mihu este un partener de nădejde în obținerea unui acoperiș metalic, dar între timp cei de la MIHU au dezvoltat sisteme performante pentru garaje modulare şi garduri metalice.

Suntem siguri că toţi cei care locuiesc la casă şi beneficiază de un garaj sunt foarte mulţumiţi de avantajele pe care acesta le prezintă. În primul rând pentru adăpostirea autoturismului pe vreme rea, dar şi pentru spaţiul extra de depozitare sau plusul pe care îl aduce la design-ul general al locuinţei.

Cine nu are garaj cu siguranţă îşi doreşte unul, iar pentru cei aflaţi în căutarea unei soluţii deosebite, uşor de construit şi cu costuri reduse, ne-am propus să vă prezentăm astăzi o soluţie inovatoare, relativ nouă pe piaţă.

Garaje modulare

Garaje modulare

Aceasta este o categorie inovativă de produse din tablă tip ţiglă, lansată recent pe piaţă. Materialele constructive sunt derivate din produsele de tablă tip ţiglă metalică din oţel pentru acoperişuri şi garduri, montate pe o structură metalică din fier. Aceste produse au avut un foarte mare succes în piaţă datorită preţurilor avantajoase, rapidităţii montajului şi aplicaţiilor diverse pentru care pot fi utilizate.

Posibilităţile sunt multiple, acest tip de materiale fiind foarte versatile şi se pot adapta cu succes la diverse alte întrebuinţări. Astfel, construcţii metalice iniţial destinate pentru utilizare precum garaj au fost transformate şi adaptate pentru a fi folosite ca birouri, spaţii comerciale sau magazii de grădină. Firma MIHU oferă consultanţă specializată, proiectare şi execuţie pentru fiecare din soluţiile adaptate la nevoia clientului.

Garajul metalic poate fi simplu sau dublu, este livrat în dimensiuni standard sau personalizate pe bază de comandă, are inclusă uşa de garaj, necesită o temelie de beton turnată în prealabil şi nu este necesară o autorizaţie de construcţie.

Un preţ mediu de achiziţie pentru un garaj metalic standard porneşte de la 2.500 euro plus tva. Poate fi comandat simplu şi rapid din magazinul online mihushop.ro/categorie-produs/garaje-modulare/

Garduri metalice

Garduri metalice

Firma MIHU a dezvoltat modele deosebite de produse din tablă cutată şi tablă tip ţiglă metalică pentru construcţia gardurilor. Cele mai importante avantaje ale acestui material sunt durabilitatea, uşurinţa montajului şi diversitatea culorilor.

Dacă dorești să realizezi un gard cu adevărat deosebit, foarte rezistent în timp, simplu şi uşor de montat, îţi recomandăm să alegi gardurile din tablă de oţel zincată. Sunt cea mai bună opţiune disponibilă, atât practică cât şi estetică.

Gardul metalic poate fi combinat cu materiale clasice precum betonul, tencuiala sau piatra decorativă pentru un efect cu adevărat unic. Ca idee, îţi recomandăm să utilizezi ulterior lămpi solare cu leduri pentru alumina în stil arhitectural gardul.

Dacă dorești să achiziţionezi un gard metalic, mai întâi trebuie să te asiguri că furnizorul este o companie în care poți avea încredere. Fiind un produs relativ nou, nu sunt foarte mulţi specialişti instruiţi cum să efectueze montajul. Deşi acesta este foarte simplu şi uşor de realizat, este indicat să fie văzut în prealabil cum se realizează de către un profesionist, pentru a fi realizat perfect.

Dacă nu eşti perfecţionist, poţi realiza chiar tu montajul şi cu siguranţă vei face o treabă bună. Important este să nu tai piesele existente, ci să le potriveşti.

La firma MIHU ai posibilitatea de a alege diverse modele super de garduri metalice. Această firmă a inovat constant produsele pentru garduri şi este una dintre primele care au lansat modele cu plăcile dispuse orizontal.

Înainte să începi orice activitate de construcţie a gardului, este recomandat să discuţi cu un agent de vânzări MIHU, care se va deplasa la locaţia ta ORIUNDE ÎN JUDEŢUL BACĂU şi îţi va asigura consultanţă gratuită în vederea alegerii cele mai bune soluţii. Această etapă este una foarte importantă pentru întregul proces. Agenţii de vânzări fiind oameni bine instruiţi şi cu experienţă relevantă în domeniul produselor metalice, vei constata că îţi vor oferi idei şi soluţii la care tu nu te-ai fi gândit de unul singur.

modele de garduri-metalice si preturi