Ce este un penny board si cat de distractiv este acesta?

1940
penny-board-worker-whirley-27-cu-roti-iluminate

Skateboarding-ul este intradevar distractiv, dar este penny board-ul cel mai potrivit pentru a incepe o astfel de activitate?

Introducere in lumea penny board-urilor

Ca o mica introducere, numele provine de la compania Penny Skateboards, o companie cu sediul in Australia, fondata in 2010. Numele a devenit rapid sinonim cu placile mici pe care poti merge, similare cu placile lungi de surf pe care le-am tot vazut la televizor, dar realizate din plastic. Acum penny board este un termen care reprezinta un stil intreg.

Placile originale de marca au fost construite pentru a fi cele mai durabile si mai dure placi de plastic de pe piata. Acestea au fost proiectate in dimensiuni mai mici pentru a fi portabile si facute din plastic din acelasi motiv. Plus ca, plasticul ofera un model unic de flexibilitate.

Cat sunt placile penny? Sunt ele de calitate?

Penny board pret  – bineinteles ca acestea vor avea preturi diferite, in functie de locul din care le comanzi. Exista o tona de optiuni ieftine e internet, insa mare atentie, si calatoria va reflecta costul: ieftin si dezamagitor.

Despre acest stil de skateboarding

Penny board-urile reprezinta o oportunitate mare de distractie pentru skaterii pasionati de asta. Plimbarea pe o penny board este diferita fata de cea cu o placa de lemn si va trebui sa o testati pentru a vedea daca va place sau nu. Daca sunteti in cautarea unei noi modalitati de a va distra, un bord penny este o optiune extraordinara, deci isi va merita toti banii. Placile sunt construite cu placi concave si dispun de o platforma mai larga pentru stabilitate. Ele au, de asemenea, banda de prindere pentru mai mult control, usor de inlocuit.

Penny Board-urile sunt bune pentru incepatori?

Daca sunteti incepator in ceea ce inseamna distractia cu un penny board, este in interesul dumneavoastra sa luati ceva cu mai mult spatiu pe punte, astfel incat sa va puteti ajusta picioarele si sa aveti un echilibru excelent. Aceasta lungime suplimentara va face mult mai usor sa incepeti. deci, daca deja ati vazut un penny board de vanzare, tineti cont si de acest aspect inainte de a-l achizitiona. Bordul original are o lungime de 22 de centimetri si va fi greu de condus daca sunteti incepator. Bordul de nichel este de 27 de centimetri si va fi putin mai usor de manevrat.

Penny board pentru momente pline de distractie

Drumurile au nevoie intotdeauna de mai multi skateri, plus ca este o modalitate excelenta de a iesi afara! Obtinerea placii potrivite pentru copiii dumneavoastra poate fi dificila atunci cand nu stiti cu adevarat ce sa cautati.

Inaltimea este un aspect foarte important in alegerea placii potrivite, mai exact cat este de mare placa. Aceasta este proportionala cu dimensiunea rotilor. Cu o placa lunga pentru copii, veti dori roti mai mici, de 65 mm sau mai putin. Deseori numite roti libere. Beneficiul este ca cu ajutorul rotilor mai mici vei putea accelera mai repede, ceea ce ii incanta pe copiii, insa vor prinde o viteza destul de mica, ceea ce ii linisteste pe parintii. Este o situatie favorabila de ambele parti.