Când să alegem uşile din lemn masiv de exterior

456
Când să alegem uşile din lemn masiv de exterior

Uşa de exterior la o casă este foarte importantă deoarece este primul element decorativ cu care intră efectiv în contact vizitatorii locuinţei. Atunci când ne dorim şi ne permitem să utilizăm materiale de cea mai bună calitate, care să impresioneze, uşile de exterior din lemn masiv sunt soluţia corectă.

Dingotrans este o fabrică cu tradiţie în România în producţia uşilor de exterior din lemn de stejar masiv, precum şi a uşilor de interior sau a tâmplăriei din lemn stratificat cu geam termopan. Stejarul masiv este o expresie a puterii și în același timp a căldurii. Nu întâmplător, stejarul a fost un simbol al rezistenței, fiind foarte apreciaţi şi impunători stejarii seculari descoperiţi în diferite părţi ale ţării noastre sau prin alte ţări.

O ușă de exterior din lemn se remarcă prin aspectul său, dar și prin proprietățile excelente. Lemnul oferă valori de izolare termică foarte bune iar de-a lungul timpului s-a dovedit a fi un material viu care favorizează schimbul de aer. Lemnul masiv de stejar este un material foarte modern, care nu îşi pierde din farmec sau frumuseţe o dată cu trecerea anilor.

Dacă ești în căutarea unor uși de exterior care să ofere locuinței tale un aspect cald si autentic, Dingotrans SRL din județul Bacău este alegerea ideală. Dingotrans prelucrează stejarul pentru a produce produse din calitate de lemn masiv. Din punct de vedere stilistic, aceste uși sunt ideale pentru locuințele care au un caracter rustic, dar se pot utiliza și în construcții mai moderne, oferind o notă caldă printre linii și materiale sobre. Mai mult, lemnul este întotdeauna unic; nu există două piese identice. Optând pentru o ușă de intrare din lemn stratificat de stejar, optezi pentru o intrare care poate atrage atenția ca nimeni alta.

usi de exterior lemn masiv stejar

Ușile de exterior Dingotrans nu numai că arată frumos și plăcut, dar sunt și un bun izolator. Prin natura sa, lemnul are o valoare ridicată de izolare care previne punțile termice și atenuează zgomotele deranjante. Astfel, ușile Dingotrans oferă un confort de locuit mai mare. Datorită finisajelor de înaltă calitate, ușile sunt foarte ușor de întreținut.

La Dingotrans vei găsi o gamă largă de uși exterioare din lemn masiv, în diverse culori și modele posibile, care se potriveșc cu orice tip de locuință fiind ușor de personalizat.Pe lângă ele, compania produce cu succes și alte produse din lemn stratificat precum: uși de interior, ferestre din lemn, scări de lemn, balcoane din lemn, produse de bricolaj.

Uşile sunt produse în fabrica din Tîrgu Ocna, județul Bacău şi pot fi livrate oriunde în România sau străinătate. Consultanţii de vânzări Dingotrans răspund cu promptitudine tuturor solicitărilor şi asigură consultanţă gratuită, oferind răspunsuri rapide la întrebările celor interesaţi.

Preţurile produselor nu sunt afişate pe site-ul https://www.dingotrans.ro, însă luând legătura cu reprezentanţii firmei la numărul de telefon 0751 058 901 veţi primi oferte de preţ personalizate.