Remedii pentru tratarea răcelii și gripei disponibile în farmaciile online

1946

Deoarece sezonul de răceală și gripă este deja în plină desfășurare, există mai multe tratamente pe care le putem achiziționa pentru a ne pregăti corpul să lupte cu virușii care plutesc în jur.

Nu există o perioadă specifică a anului pentru a răci, chiar dacă acest lucru are loc cu preponderență iarna ci depinde de rezistența corpului uman în cauză. Simptomele pentru răceală includ nas înfundat, rinoree, dureri de cap, dureri de gât, uneori febră, tuse și senzația de slăbiciune a organismului.

Gripa este un rezultat al infecției virale, este mai periculoasă decât răceala, deoarece se poate răspândi foarte rapid într-o comunitate. Gripa are simptome similare cu răceala, dar, în plus, gripa este mai devastatoare, poate dezvolta mai multe complicații și poate provoca chiar moartea la persoanele cu afecțiuni grave și cu un sistem imunitar deficitar.

Gripa se manifestă prin febră mare, transpirație, frisoane, dureri musculare și articulare, stare de slăbiciune și letargie, pierderea apetitului, greață, vomă.

Indiferent că vorbim de simptomele gripei sau ale unei răceli, toate senzațiile retrăite sunt pline de discomfort și trebuie să găsim remedii pentru ameliorarea lor.

medicamente raceala si gripa

Putem include în categoria medicamentelor pentru răceală și gripă următoarele:

  • Antivirale pentru reducerea febrei, decongestionarea nazală, calmarea durerii în gât și a altor tipuri de durere
  • Decongestionante sau spray nazal cu soluție salină pentru nasul înfundat
  • Antihistaminicele pot ajuta la ameliorarea secrețiilor nazale, a strănutului și a tusei seci
  • Medicamentele care suprimă tusea (cunoscute ca antitusive) pot fi utilizate pentru a ameliora o tuse seacă
  • Medicamentele care elimină excesul de secreții de la nivelul mucoaselor (cunoscute sub numele de expectorante și mucolitice) pot ameliora tusea productive

Putem găsi toate aceste remedii pentru răceală și gripă în farmacia online PharmaPlus-Online.ro. 43 de produse care ameliorează și tratează răceală și gripa stau așezate pe rafturile drogheriei, produse precum Prosinus, Ibusinus, Sinupret, Coldrex, Humagrip, Theraflu, Tedolfen, TantumGrip, Sanador, Revigrip, Parasinus, Oscillococcinum, Faringo Hotdrink, Fervex, Coldrex, Fluend, Carmol, etc.

PharmaPlus este prezentă și pe piața farmaciilor din orașul Fălticeni, județul Suceava nu doar în mediul online.

Comandă acum produsele care te pot ajuta în lupta cu răceala și gripa și nu uita că pe lângă aceste medicamente ai nevoie de odihnă și de o dietă cât mai echilibrată pentru a combate toate simptomele.