Cazare în Suceava de Crăciun și de Revelion

1725

Crăciunul și Revelionul petrecute în Bucovina pot fi un prilej de mare bucurie cu ocazia cărora se pot vizita obiectivele turistice din zonă.

Oferte bune pentru cazare în această perioadă se găsesc la Pensiunea Villa Alice din centrul orașului Suceava.

Pentru perioada 23 decembrie – 26 decembrie 2019, Villa Alice a pregătit un pachet de cazare Crăciun Suceava de nerefuzat. Cei care doresc să se cazeze în camere de 3 stele trebuie să scoată din buzunar suma de 225 lei de persoană/ preț pachet, cei care optează pentru camere de 4 stele vor plăti 270 lei de persoană/ preț pachet, cei care aleg un apartament de 4 stele pentru 3 nopți vor plăti 345 lei de persoană/ preț pachet iar cei care doresc cele mai superioare condiții și anume camere cu dotări de 5 stele vor plăti 525 lei/ persoană pentru 3 nopți.

Persoanele care optează pentru un apartament de 4 stele, dacă e vorba de mai mult de 2 adulți, vor plăti în felul următor: copiii cu vârsta de până la 12 ani se cazează gratuit, copiii între 12 și 18 ani plătesc jumătate de preț iar adulții vor plăti cu 30% mai puțin decât prețul afișat pe persoană.

Pachetele de cazare Revelion Suceava sunt valabile pentru perioada 30 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020. Persoanele care optează pentru camere de 3 stele pentru o perioadă de 4 nopți vor plăti suma de 300 lei de persoană/ preț pachet, cazarea în camere de 4 stele are prețul de 360 lei de persoană/ preț pachet, cazarea în apartamente de 4 stele are prețul de 460 lei/ persoană pentru 4 nopți, iar cazarea în camerele cu dotări de 5 stele ajunge la prețul de 700 lei/ persoană pentru 4 nopți.

Atât masa de Crăciun cât și cea de Revelion sunt opționale iar acestea pot fi luate în cadrul restaurantelor Centru Vechi sau Bistro 7, care se află în apropierea pensiunii Villa Alice.

Ca și activități, oaspeții pot alege să viziteze Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare renovată și reamenajată de curând, Muzeul de Istorie al Bucovinei, mănăstirile din Bucovina (Voroneț, Humor, Sucevița, Moldovița, Dragomirna, Putna, Râșca, etc), atelierul și expozițiile de ceramică neagră de la Marginea și multe altele. În centrul orașului se organizează anual Târgul de Crăciun care se poate vizita, iar pe data de 27 decembrie are loc Festivalul costumelor și obiceiurilor populare specifice Bucovinei, unul dintre cele mai frumoase evenimente de acest fel din țară, foarte apreciat de localnici și de turiști.