Acoperișuri Mihu – un partener de nădejde în obținerea unui acoperiș metalic

1704
Tabla tip tigla metalica

Fiind unele dintre cele mai durabile materiale de acoperiș disponibile pe piață, țiglele metalice au devenit cele mai populare alegeri în ultimii ani.

Toată lumea dorește un acoperiș puternic care să protejeze familia și locuința de vânt și de vremea neprietenoasă. Din păcate, multe materiale de acoperiș nu au forța de a rezista împotriva vântului și a temperaturii agresive. Acoperișurile metalice, pe de altă parte, sunt ignifuge și impermeabile la rugină și mucegai.

Țiglele metalice au o durată de viață îndelungată de câteva zeci de ani, fiind foarte durabile. Nu se confruntă cu expansiune termică și contracție extremă, ceea ce le face chiar mai puțin probabil să se rupă, să se spargă sau să se desprindă de-a lungul timpului. Durata lor de viață cuprinsă între 40 și 60 ani, este de două sau de trei ori mai lungă decât durata altui tip de acoperiș.

Dacă acoperișul metalic a fost instalat corect, atunci întreținerea sa este practic zero. Spre deosebire de alte materiale de acoperiș, tabla tip țiglă metalică nu absoarbe apa și poate elimina ușor zăpada de pe suprafața sa.

Acoperișurile metalice sunt 100% reciclabile. Ele sunt excelente pentru diverse clădiri rezidențiale, industriale și civile.

Tabla tip tigla metalica Germania Simetric

După cum se poate observa, acoperișurile metalice reprezintă o alegere foarte favorabilă pentru proprietarii de imobile care trebuie acoperite.

O opțiune care o au la îndemână este de a achiziționa acoperișuri metalice precum tablă tip țiglă metalică sau tablă cutată de la compania Acoperișuri Mihu din Ipotești, județul Suceava.

Acoperișuri Metalice Mihu, partener oficial al mărcii Blachotrapez, este soluția unor acoperișuri metalice de calitate. Firma își distribuie produsele în special în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași. Cât de curând, are de gând să își extindă activitatea pe întreaga zonă de nord a Moldovei.

Chiar dacă parteneriatul cu cei de la Blachotrapez este încheiat de doar 2 ani, în tot acest timp, compania din Ipotești a înregistrat vânzări fabuloase, ajungând ca în anul 2018 să ocupe locul 1 în ceea ce privește vânzările de tablă tip țiglă metalică Germania Simetric pe Europa și locul 6 pentru vânzări generale de produse Blachotrapez pe Europa.

Din oferta companiei fac parte:

  • 6 modele de tablă tip țiglă metalică: Germania Simetric Plus, Germania Simetric, Kingas, Kingas Eco Plus, Janosik, Diament.
  • 5 tipuri de tablă cutată: T8, T14, T18, T35, T50.
  • Accesorii pentru acoperișuri: coșuri de aerisire, jgheaburi și burlane, folii de acoperiș, ferestre de acoperiș, sisteme de etanșeizare, benzi pentru coamă de acoperiș și etanșeizante, sisteme și elemente de fixare.
  • Panouri tip sandwich
  • Garduri

Banner-Germania-Simetric-Thyssengrup