Cele mai căutate accesorii pentru telefonul mobil

949

Telefonul mobil a devenit un produs indispensabil în viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi. Pentru a funcționa la cote maxime, telefonul are nevoie de accesorii care să îl protejeze, să îl înfrumusețeze, să îl încarce, să îl completeze, etc.

Magazinul online Mobiplaza.ro a luat naștere din dorința de a oferi consumatorilor accesorii pentru telefoanele mobile, piese GSM, gadget-uri, diverse produse electronice mici și medii.

Din oferta de produse a magazinului fac parte: încărcătoare priză, încărcătoare wireless, încărcătoare auto, cabluri de încărcare și date, căști audio, suport auto, gadget-uri, seturi pentru telefoane.

Încărcătoarele de priză sunt disponibile pentru modelele de telefoane Huawei, Iphone și Samsung. Acestea au prețuri cuprinse între 25 lei și 75 lei.

Gama de încărcătoare wireless prezentă în magazin se potrivesc mărcilor de telefoane Iphone, Samsung și Huawei și au prețuri cuprinse între 30 lei și 110 lei.

Oferta de încărcătoare auto cuprinde încărcătoare pentru mărcile de telefon Huawei, Iphone și Samsung și se pot cumpăra la prețuri cuprinse între 25 lei și 77 lei.

Mobiplaza comercializează o gamă variată de cabluri de încărcare și de cabluri de date disponibile tot pentru diverse modele de telefoane Iphone, Samsung și Huawei, cu prețuri cuprinse între 20 și 45 lei.

Căștile audio nu trebuie nici ele să lipsească din accesoriile unei persoane pentru telefon. Cei interesați pot achiziționa căști audio la prețuri cuprinse între 22 lei și 97 lei din magazinul online Mobiplaza.ro, acestea fiind compatibile cu diverse modele de telefoane Iphone, Samsung și Huawei.

Suporții auto nu ar trebui nici ei să lipsească din accesoriile unui conducător auto prin intermediul cărora își poate încărca dispozitivul oricând. Prețul unui suport auto poate varia între 30 lei și 110 lei.

Diverse alte seturi sunt disponibile pe rafturile magazinului, seturi care constau în încărcătoare, adaptoare, huse, cabluri, căști, etc.

Cumpărătorii pot achiziționa totodată boxe portabile și splitere brichete auto 3 in 1, produse care fac parte din categoria gadget.

Toate aceste produse se pot procura ușor prin accesarea magazinului online www.mobiplaza.ro. Cantitățile mari de produse comandate beneficiază de numeroase discount-uri și servicii de calitate. Comenzile mai mari de 500 lei se transportă gratuit oriunde în țară.