Organizează-ţi nunta de vis la Conacul Zăiceşti

1900
Conacul Zaicesti

Un loc potrivit pentru a petrece câteva zile pe meleaguri moldovenești este Conacul Zăicești, fostă reședință  a boierilor Filipești care au trăit în secolul al XIX lea, amplasat în localitatea Zăicești din județul Botoșani. Unitatea oferă servicii excepționale de cazare dar și de luat masa cu specific tradițional într-un cadru deosebit.

Pensiunea Conacul Zăicești a fost ridicat chiar pe vechiul conac, căruia i s-a adăugat un etaj. De cum ai trecut pragul pensiunii ești transpus în trecut datorită designului, ambianței și detaliilor arhitecturale.  Totuși spațiul este unul primitor, călduros și intim unde cu siguranță te vei simți bine.

Dacă cauți câteva clipe de odihnă te poți caza în camerele decorate în tonuri de roșu și auriu. Clasificarea camerelor este de 4 stele, iar aici te poți simți ca un boier al timpurilor moderne. Ca și dotări principale ale camerelor putem enumera: TV flat screen, prosoape pufoase, pat matrimonial, seif, minibar, uscător de păr, internet gratuit, halate de baie și papuci. Prețul unei nopți de cazare în regim single este de 130 lei iar pentru două persoane prețul este de 150 lei. În aceste prețuri este inclus și micul dejun.

În Salonul Verde și în Cerdac te poți bucura de mirosurile și gusturile îmbietoare specifice zonei Botoșaniului dar și de pe alte meleaguri cum ar fi: pâine de casă, miel la proțap, frigărui, calamari, fasole cu ciolan, clătite la cuptor, cocoș de munte, mistreț vânătoresc, mușchi de vită pe piatră încinsă, cotlete de berbecuț la tigaie cu fistic, aripioare pane, tortul casei, tartar de somon cu legume, confit din pulpă de rață cu varză călită și mămăliguță și multe altele.

Dacă ești interesat de un restaurant din Botoșani unde poți petrece cu ocazia anumitor evenimente, nunți, cumătrii, petreceri private, majorate, zile onomastice într-o atmosferă de vis poți veni cu încredere la Conacul Zăicești. Cu prilejul anumitor sărbători precum 14 februarie – „Ziua Îndrăgostiților”, 8 Martie, Revelion și alte zile importante cum ar fi „ Deschiderea grădinii de vară la conac” sau „Sărbătoarea mustului la conac” se organizează petreceri reușite cu muzică, bucate alese și voie bună. Urmărește principalele evenimente organizate pe pagina web www.conaculzaicesti.ro. De asemenea, pe acest site web poți vizualiza imagini reprezentative ale conacului, poți afla mai multe detalii despre această unitate dar și date de contact.

Acestea fiind povestite, poți părăsi liniștit orașul câteva zile sau câteva ore pentru a te bucura de clipe de relaxare și de bună dispoziție într-o companie aleasă pe care cu siguranță vei dori să le retrăiești cât mai curând.