Acoperişul cu ţiglă metalică de la Linda Shop creşte valoarea casei tale

1623
Linda Shop

Tot mai mulţi deţinători de case realizează că acoperişul metalic este una dintre cele mai bune investiţii pe care o pot face pentru a îmbunătăţi aspectul şi valoarea casei.

Linda Ecotil pune la dispoziţie la nivel naţional prin intermediul magazinului online Linda Shop unul dintre cele mai bune materiale pentru acoperişuri: ţigla metalică. Tabla tip ţiglă metalică de la Linda Shop vine în mai multe profile: Romaiko, Evoque, Ecotil, Grecata, T35, T55, fiecare dintre acestea fiind disponibile într-o gamă mare de dimensiuni şi culori pentru a se potrivi cu design-ul exterior al casei tale.

Furnizând frumuseţe, longevitate, eficienţă energetică şi sprijin mediului înconjurător, acoperişurile metalice oferă avantaje oricărei case din orice regiune a României.

O investiţie care durează

În timp ce costul iniţial al unui acoperiş metalic de calitate este mai mare decât al altor materiale, este o investiţie care durează o viaţă. Un acoperiş metalic poate să ţină de la 30 până la 50 de ani sau mai mult cu o întreţinere minimă necesară, fiind capabil chiar să crească valoarea de revânzare a casei tale.

Ultimul acoperiş de care vei avea nevoie

Când este configurat şi instalat de o echipă de montatori profesionişti, cum sunt cei din echipa Linda Ecotil, un acoperiş metalic poate să dureze până la 50 de ani sau mai mult şi în majoritatea cazurilor necesită o întreţinere minimă în cursul vieţii sale. Acoperişurile asfaltice, cu toate acestea, vor necesita înlocuire o dată la 15-20 de ani sau mai puţin depinzând de calitatea materialului.

Valoare de revânzare crescută

Deţinătorii de case ce îşi renovează casele cu acoperişuri metalice sunt deobicei capabili să îşi recupereze o parte foarte mare din costul acoperişului. Casele cu un acoperiş metalic văd în medie o creştere a valorii de revânzare de până la 6%. Mai mult decât atât există şanse să îţi scadă şi costul de asigurare a casei în cazul în care ai acoperiş metalic.

Durabilitate foarte mare

În timp ce vecinii tăi s-ar putea să îşi schimbe acoperişul de mai multe ori, un acoperiş metalic de calitate superioară va avea şanse mari să fie ultimul acoperiş de care vei avea nevoie. Rezistent la impacturi, micşorare şi erodare, sistemele de acoperiş cu ţiglă metalică pot să reziste la condiţii meteo extreme, cum ar fi încărcături mari de zăpadă, furtuni şi incendii.

Întreţinere minimă şi uşoară

Un acoperiş metalic de calitate instalat corespunzător poate să reziste la orice. Spre deosebire de acoperişurile asfaltice, ce necesită o întreţinere constantă pentru înlocuirea şindrilelor sparte sau deteriorate, dar şi înlăturarea mizeriilor, acoperişurile metalice necesită o întreţinere minimă.

LindaShop