Covorul – piesa centrală a oricărei încăperi din Bacău

0
2332
covoare

Unul dintre elementele principale ale unei încăperi este cu siguranță reprezentat de covoare. În fiecare casă sunt covoare. Acest element joacă un rol important, deoarece, deși este o piesă destul de simplă, poate fi capabil să schimbe complet o cameră, făcând-o mai plină de viață și atractivă. Evident, totul depinde de alegerile oamenilor și de atingerea pe care vor să o dea camerelor prin covoare.

Pe piață există diferite tipuri de covoare, care diferă unele de altele mai ales prin materialele cu care sunt confecționate.

Alegerea unei fibre naturale înseamnă concentrarea pe materiale care sunt capabile să facă față condițiilor de mediu mai favorabile. De fapt, fibrele naturale absorb umezeala din abundență și o stochează pentru a fi disponibilă atunci când clima devine excesiv de uscată. Fibrele sintetice, pe de altă parte, sunt mai rezistente atât la șocuri, cât și la agenții atmosferici și pot fi curățate destul de ușor.

Dacă te uiți la camera de zi sau la dormitor și ți se pare că lipsește ceva, o atingere de culoare, un finisaj special, alegerea unui covor din magazinul Carpet House din Suceava poate fi complementul potrivit pentru decorul tău.

covoare Bacau

Un astfel de covor din acest magazin va oferi încăperii vivacitate și culoare. La Carpet House vei găsi multe forme, dimensiuni și materiale din care să alegi, de la fibre naturale până la fibre sintetice și cu siguranță vei găsi un covor perfect cu mediul tău.

Când vine vorba de alegerea culorii covorului tău, prima întrebare de pus este dacă, covorul va deveni elementul central al camerei sau dacă se va amesteca pur și simplu cu celelalte elemente decorative. Dacă acesta va deveni piatra de temelie a camerei, cel mai bine este să alegi o culoare care să contrasteze puternic cu celelalte culori. Pe de altă parte, dacă dorești să creezi un spațiu echilibrat, în aceleași tonuri, atunci trebuie să alegi o culoare în aceeași scară cromatică ca și restul camerei. Culorile calde tind să fie inspiratoare, în timp ce culorile reci oferă o atmosferă de liniște.

Reține că un covor monocrom oferă o notă modernă și minimalistă, în timp ce un covor plin de culori și desene – ca un persan – se traduce prin eleganță, rafinament și clasă.

Un covor întunecat ar fi o alegere bună pentru o intrare sau un hol, în timp ce covoarele de culoare deschisă sunt ideale în dormitor.

magazin-online-covoare-05

La Carpet House vei găsi cu siguranță covorul care să se potrivească cu încăperea ta, în tonurile de culoare care te avantajează cel mai mult.

Poți vizualiza portofoliul de covoare online, pe www.carpethouse.ro/covoare/ sau fizic, în magazinul din incinta Iulius Mall Suceava. Game de lux, propuneri în stil modern sau tradițional, forme inedite, combinații de culori și imprimeuri abstracte ori florale – toate acestea le poți găsi în ambele locuri fără pic de efort.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online