Ghiduri complete de construire şi extindere casă pe Reformex

1534
Ghiduri complete de construire şi extindere casă pe Reformex

Multi romani isi construiesc initial o casa de dimensiuni mai mici, lasand spatiu si idei de design in caz ca se vor extinde cu lucrarea pe viitor. Cei care sunt interesati despre acest lucru pot citi mai multe pe REFORMEX, un site specializat cu informatii si servicii de top.

Este intotdeauna o decizie buna sa alegi un ghid construire casa noua, pas cu pas, astfel vei cunoaste in detaliu care sunt regulile de constructie.

Casele sunt disponibile intr-o varietate de modele pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Datorita alegerii bogate a fondului de locuinte existent, plus costului ridicat de construire a unei case noi, cei mai multi proprietari de case vor cumpara o casa existenta. Si aceasta nu este deloc o alegere proasta. Majoritatea caselor sunt suficient de rezistente pentru a putea fi folosite zeci de ani, pot fi usor remodelate si au potentialul de crestere a valorii.

Cu toate acestea, casele nou construite au o atractie incontestabila. O casa noua poate fi proiectata exact pentru nevoile dumneavoastra. In plus, nu exista lucruri ce pot pune in pericol viata si sanatatea intr-o casa noua. Materialele periculoase precum vopseaua pe baza de plumb si azbestul sunt inexistente. O multime de avantaje sunt incorporate in casa, iar vechile probleme sunt lasate deoparte. Deci, nu este de mirare ca majoritatea oamenilor vor alege sa-si construiasca propria casa, mai degraba decat sa cumpere o casa veche. Pentru cei ce doresc o casa construita pas cu pas, REFORMEX este o alegere buna pentru a oferi indicatii in materie de reguli pentru case sau extinderea unei locuinte.

Daca sunteti intentionat sa va angrenati in constructia casei, exista o modalitate de a face acest lucru: proiecte individuale mai mici.

Proiectele ulterioare, post-contract, pot fi realizate de proprietarul casei, nu de contractant. Aceste proiecte in faza pot fi facute, de fapt, in orice moment, deoarece nu riscati sa incetiniti proiectul de constructie a casei. Acestea poti fi:

  • Construirea de terase si pasarele;
  • Plantarea de copaci, arbusti si iarba;
  • Vopsirea exteriorului casei;
  • Vopsirea interiorului casei;
  • Instalarea tratamentelor pentru ferestre;
  • Instalarea covoarelor;
  • Finisarea subsolului.

Un ghid extindere casa foarte util poate fi identificat pe site-ul REFORMEX, unde toti pasii sunt detaliati cu atentie, iar in cazul in care exista dubii, specialistii REFORMEX pot fi contactati prin intermediul portalului web.

Atunci cand construiti o extensie, factori precum dimensiunea, forma si locul in care va aflati in tara vor afecta costul final al unei extensii de casa.

Exista diferite cai de urmat atunci cand vine vorba de cine gestioneaza constructia. Puteti sa gestionati constructia si sa luati subcontractori sau sa luati un manager de proiect care sa gestioneze intreaga situatie!

Daca sunteti competent cu uneltele si indemanatic, ati putea prelua singuri o multime de proiecte. Alternativ, puteti utiliza o companie de proiectare si constructie care va gestiona proiectul de constructie pentru dvs., dar daca ati folosit un arhitect sau ati proiectat singur extensia, va trebui sa gasiti un antreprenor principal care sa gestioneze proiectul.

Constructia unei case noi sau extensia unei locuinte deja construite reprezinta intotdeuna un proiect de lunga durata cu o investitie stabila, iar REFORMEX poate sa ofere sfaturi utile in materie de pasi care trebuie urmati si legislatie!