Savarin, un restaurant nou și spectaculos în Bacău

0
58
Restaurant Savarin Bacau

Restaurant Savarin din orașul Bacău este un loc care te îndeamnă la ispite culinare în orice zi a săptămânii, într-un cadru boem și rafinat.

Deschis în primăvara acestui an, restaurantul a reușit să impresioneze până în prezent, fiecare oaspete care a călcat pragul acestei incinte cu totul aparte din Bacău. Design-ul și decorul unic, lumina blândă a candelabrelor din bronz patinat, mirosul plăcut, materialele fine la atingere contribuie la o atmosferă rafinată, elegantă și călduroasă.

Locul este ideal, intim pentru o cină în doi sau în mai mulți, dar este potrivit și pentru o petrecere de nuntă sau de botez.

Restaurant Bacau

Restaurantul Savarin este foarte primitor și frumos, cu preparate atent selecționate și foarte gustoase, însoțite de o gamă suficient de variată de vinuri. Deserturile sunt simple și fabulos preparate.

Meniul este a la carte și cuprinde: gustări, supe, creme, salate aperitiv, garnituri, salate, preparate cu specific moldovenesc precum mâncare de ciuperci și mămăligă la plită, ciulama de pui cu smântână, ficăței de pui la tigaie, tochitură de porc, păstrăv file prăjit cu sos verde de usturoi, saramură de păstrăv cu legume.

Mancare bacau

Felurile principale din meniu sunt constituite de preparate cum ar fi: piept de pui marinat gătit pe grătar cu piure de conopidă, pulpă de pui la tigaie în lapte de cocos și curry cu legume și orez, pulpă de rață, varză gătită și segmente de portocală, cotlet de porc cu os, andive, varză de Bruxelles și sos brun, mușchiuleț de porc, piure de conopidă și bacon prăjit, felii fragede de vită, legume, sos de soia, susan, orez prăjit și mazăre, antricot de vită la grătar, rucola și parmezan, păstrăv și legume en papilotte la cuptor, somon la tigaie în sos de smântână cu roșii cherry uscate și frunze de spanac, somon pe grătar cu piure de conopidă și broccoli, doradă pe grill și tartar de roșii cu migdale.

Desertul este piesa de bază a meniului, în special savarina, gătită după o rețetă absolut specială, cu cremă de fistic și sos de fructe. Pe lângă acest preparat dulce, clienții mai servi papanași cu smântână și dulceață, cheesecake cu fructe de pădure sau creme brulee.

Acest restaurant Bacău poate fi un loc care se poate numi acasă, un loc în care timpul se oprește pentru a te putea bucura de atmoferă și de gust, ori de câte ori dorești să servești preparate suprizătoare, atent gătite.

Desert Restaurant Savarin

Comentează cu Facebook
peleti brichete rumegus