Transporturile agabaritice implică un nivel sporit de responsabilitate pentru organizarea cu succes

0
1831
firma transport agabaritic

Conceptul de transport agabaritic se referă la mutarea acelor articole a căror greutate și dimensiuni nu permit transportul lor prin mijloace convenționale. Parametrii principali pentru identificarea oricărei sarcini supradimensionate sunt greutatea, lungimea, lățimea și înălțimea acesteia.

În general, sectorul de transport agabaritic prezintă o creștere între 5 și 15% pe an. Această dinamică pozitivă este legată de creșterea economică și de cucerirea de noi piețe. Marile companii industriale generează relații de afaceri cu clienți străini, asigurându-le prezența pe piața internațională. Având în vedere cererea pentru transportul de utilaje și echipamente mari, numărul transporturilor supradimensionate continuă să crească.

O firmă serioasă de transport agabaritic își ajută cu profesionalism clienții să organizeze transporturi complete de mărfuri supradimensionate pe rute internaționale și interne.

transport utilaje agricole international

Compania de Transport Agabaritice oferă clienților săi un spectru larg de servicii de logistică și transport, esențiale pentru transportul de încărcături supradimensionate și grele. Pentru desfășurarea cu succes a unui  transport agabaritic se poate folosi atât un singur mijloc de transport, cât și scheme multimodale.

Experții societății optimizează programele de livrare existente, dezvoltând soluții logistice individualizate, respectând nevoile clientului și luându-se în considerare proprietățile încărcăturilor. Aceștia creează cele mai adaptate rute și calculează costurile transportului de materiale grele și încărcături supradimensionate. Firma respectă întotdeauna termenele stabilite, indiferent de geografia transportului.

Această companie este una dintre puținele entități acreditate din țară să desfășoare activități de transport agabaritic în toate statele Uniunii Europene, printre care și Italia. Firma deține permise de transport pentru întreg anul.

Parametrii de greutate și de dimensiune uzuali la care se transportă mărfurile agabaritice sunt: mărfuri cu o lungime de 40 metri, o lățime de 8.5 metri, o înălțime de 4.5 metri și o greutate de până la 250 tone.

Pentru organizarea cu succes a unui transport agabaritic ai nevoie de un transportator sigur și de încredere, toate transporturile trebuie să fie asigurate prin intermediul unei polițe generale de asigurare CMR.

Până în prezent, reprezentanții companiei au desfășurat operațiuni de transport utilaje agricole, utilaje pentru construcții, rezervoare combustibil, piloni de beton, utilaje feroviare, bărci, transformatoare, generatoare, instalații eoliene, silozuri, structuri metalice, motoare și altele.

firma transport agabaritic

Află mai multe detalii despre compania specializată in activitatea de transport agabaritic cu responsabilitate vizitând pagina web www.transport-agabaritice.ro.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online