Corami Mob realizează cu succes mobilier la comandă alb

0
1253

Dacă dorești să achiziționezi mobilier nou pentru casa ta, atunci ia în considerare mobilierul la comandă. Există multe avantaje pe care acest tip de mobilă le are de oferit.

Un important producător de mobilier la comandă din județul Suceava este Corami Mob. Societatea realizează la comandă mobilier pentru întreaga casă, mobilier pentru bucătărie, dormitor, sufragerie, living, dining, hol, baie dar și pentru o gamă largă de utilități precum restaurante, baruri, grădinițe, școli, hoteluri, pensiuni, spații comerciale sau birouri.

Mobilierul este realizat din PAL sau din MDF vopsit, având o feronerie de înaltă calitate, marca BLUM sau HAFELE.

În ultimii ani, mobila de nuanță albă este din ce în ce mai populară, iar mulți dintre clienții Corami Mob doresc mobilier la comandă alb.

Mobilierul alb este frumos, elegant și practic. Cei care au grijă corect de el, vor beneficia de pe urma lui foarte mult timp.

Caracteristici ale mobilierului alb

  • Puritatea culorilor și formelor. Datorită acestei caracteristici, mobilierul alb este popular printre proprietarii de case.
  • Iluzia de volum. Atât pereții cât și mobilierul în culoare albă ajută la extinderea vizuală a camerei și la crearea spațiului mai mare decât este.
  • Practicitate. Praful este mai vizibil pe culoarea neagră decât pe alb. Pe mobilierul alb, praful apare mult mai târziu decât pe cel întunecat.

Mobilier alb în dormitor

Culoarea albă este tradițională pentru dormitor. Creează un sentiment de puritate, ușurință și aerisire. Un astfel de dormitor este favorabil și merită atenție. Poate încânta inima tuturor. Prin urmare, visele pot deveni reale, deoarece Corami Mob poate realiza multe piese de mobilier pentru dormitor în ton de alb. Poți decora întregul dormitor în alb de la pereți până la tavan sau te poți juca cu un ușor contrast, folosind un fundal colorat și mobilier alb. În ceea ce privește dormitorul, eleganța se poate sublinia cu ajutorul culorilor pastelate delicate: roz, mentă, bej, galben.

Mobilier alb în sufragerie

O cameră de zi albă arată deosebit de solemnă și magnifică. Acest lucru este promovat de mobilierul alb care poate fi fabricat în orice stil, clasic, modern, minimalism, contemporan, de către cei de la Corami Mob.  De asemenea, mobilierul alb din sufragerie arată excelent pe un fundal contrastant.

Mobilier alb în bucătărie

Pentru ca fiecare gazdă să-și iubească bucătăria, trebuie să creeze confort și frumusețe în ea, iar mobilierul alb este ideal în acest scop. Culoarea albă pentru bucătărie este universală. La Corami Mob ai posibilitatea de a alege dintr-un spectru de mai multe nuanțe de alb, potrivite pentru bucătărie. Pentru ca întreg spațiul să prindă viață, se pot utiliza diverse accesorii de contrast: de la ustensile de bucătărie la tablouri și flori în ghivece sau vaze.

Așadar, dacă ai nevoie de mobilă la comandă Suceava, te poți adresa oricând celor de la Corami Mob pentru a-ți realiza mobilierul mult visat pentru casa sau afacerea ta.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online