Legnosistem – expert în construcția caselor din lemn rotund

1837
cabana busteni lemn rotund

Casele din lemn sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume ca locuințe principale, iar acum se confruntă cu un nou boom cauzat de bio-arhitectură, deoarece casele din lemn reduc considerabil consumul de energie electrică și încălzire.

Compania Legnosistem din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava este pe deplin dedicată construcției de case din lemn din bușteni rotunzi de peste 15 ani.

Combină stilurile de construcție tradiționale cu cele mai recente cunoștințe tehnice pentru a transforma visele clienților într-o realitate.

Prin intermediul unei construcții durabile și ecologice, compania caută calea de a da un sens emoțional muncii prin materiale nobile și ecologice.

Datorită unirii acestor materiale cu procesele tehnologice actuale, societatea poate dezvolta proiecte de natură foarte variată în funcție de sisteme și modele. Legnosistem dispune de toate mecanismele tehnice și umane pentru dezvoltarea oricărui proiect.

Satisfacția companiei este strâns legată de desfășurarea unei activități profesionale care să se reflecte în calitatea și bunăstarea clienților.

interior casa busteni lemn rotund

Legnosistem a implementat un sistem de construcție eficient, ecologic și practic într-un timp foarte scurt. Astfel, o casă de 200-300 mp poate fi dată în folosință în termen de 10-12 săptămâni, față de casele zidite clasic din alte materiale a căror execuție poate fi chiar și de 10 ori mai lungă.

Pe viitor, Legnosistem își dorește să fie una dintre companiile de referință din sectorul construcțiilor, care utilizează sisteme durabile și ecologice.

Principiile companiei sunt munca grea și adaptarea constantă la mediu, creând un sentiment de familiaritate bazat pe apropiere și contact direct cu clienții săi.

Datorită materialelor utilizate, casele construite au un indice de izolație ridicat, care generează o economie notabilă a costurilor de încălzire și de răcire, și prin urmare, o mai bună gestionare a energiei.

cabane din lemn rotund

De ce să alegi lemnul ca principal material de construcție pentru casa ta?

SĂNĂTATE

Utilizarea lemnului contribuie la clădiri ideale pentru persoanele cu probleme respiratorii precum astmul sau bronșita sau alte probleme precum reumatismul; Acest lucru se datorează faptului că lemnul este materialul prin excelență care poate echilibra gradul de umiditate dintr-o clădire.

VITEZĂ

Stilul de construcție al celor de la Legnosistem permite finalizarea lucrărilor în mai puțin timp decât în cazul construcțiilor tradiționale. Viteza de construcție este un avantaj competitiv pentru clienți, deoarece facilitează recuperarea promptă a capitalului investit și reduce semnificativ timpul necesar pentru predarea cheilor.

ECOLOGIC

Lemnul folosit în construcții este generat în păduri durabile și controlate. Spre deosebire de produsele fabricate, lemnul este o materie primă, reducând astfel impactul de mediu al adaptării sale la construcții.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele construirii unei locuințe din lemn, dar lista poate continua cu alte multiple beneficii demne de a fi luate în calcul.

Mai multe detalii online pe www.case-dinlemn.ro