Producător local de profile pentru rigips – ARMURA

2074

Rigipsul este reprezentat de panouri din gips care sunt utilizate în industria construcțiilor. Este de asemenea cunoscut sub numele de gips-carton iar în cea mai mare parte este angajat într-o garnitură de plafon sau în plăci pentru un perete intern. Sunt adăugați diferiți aditivi pentru a proiecta plăcile de rigips cu diferite proprietăți. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme și oferă în principal avantaje cum ar fi izolarea fonică și termică. Materialele din gips carton au o gamă largă de aplicații cum ar fi construcțiile rezidențiale și nerezidențiale, interioarele, pereții, tavanele și multe altele.

Introduse în Australia în anii 1940, plăcile de rigips sunt ușor de instalat, au prețuri rezonabile și pot dura ani de zile.

Instalarea plăcilor de rigips este o modalitate relativ simplă și accesibilă pentru a construi pereți și plafoane interioare. Odată instalat, peretele interior poate fi finisat cu tapet, gresie, vopsea, etc. Plăcile de rigips izolante au în mod tipic un produs de izolație atașat la spate și sunt utilizate pentru pereți exteriori sau izolație termică. Instalarea plăcilor de ipsos cu izolație de înaltă calitate te poate ajuta să economisești bani cu energia și să te asiguri că locuința este izolată eficient.

armura producator profile metalice rigips

Când dorești liniște în camera ta, o placă de rigips instalată cu ajutorul unor profile metalice rigips pe care le poți achiziționa de la ARMURA este cea mai bună soluție. Plăcile de rigips sunt capabile să absoarbă mai bine vibrațiile sonore, oferind un mediu mai silențios de care te poți bucura.

Incendiile se pot întâmpla în mod neașteptat. Plăcile de rigips rezistente la foc sunt calea de urmat dacă dorești să asiguri siguranța casei tale sau dacă proiectul industrial trebuie să respecte legislația clădirilor. Panourile de rigips rezistente la foc au un nucleu special și suport.

Umiditatea poate deteriora rapid spațiile interioare. Dacă amenajezi o baie sau o zonă de toaletă, un placaj de rigips rezistent la apă este cea mai bună alegere. Majoritatea plăcilor de rigips care sunt considerate a fi rezistente la umiditate au o față verde specială și culoarea gri pe partea laterală. Acest tip de rigips este de asemenea potrivit pentru diferite tipuri de finisaje decorative.

Există diferite tipuri de gips-carton oferite astăzi pe piață. Acesta este motivul pentru care găsirea celui mai bun tip ar putea fi o sarcină dificilă datorită numărului mare de opțiuni oferite de furnizorii de plăci din gips carton. Cel mai bine este să intrii în contact doar cu furnizori de încredere pentru a obține o experiență uimitoare și sigură în final.