DZM Group stoc considerabil de piese de camioane din dezmembrări

0
1170
Dezmembrari camioane

Înlocuirea pieselor uzate, în principal celor destinate vehiculelor și mașinilor specializate cum ar fi camioanele poate duce la căutări frustrante și apeluri îndelungate către societățile distribuitoare de piese de schimb atunci când ai nevoie de înlocuirea lor. Timpul petrecut în afara drumului înseamnă bani, iar din acest motiv ai nevoie de o modalitate sigură de a menține și de a întreține vehiculele.

Odată cu dezvoltarea internetului și a utilizării sale implementate în aproape orice domeniu, în loc să te bazezi doar pe furnizori locali, poți să îți axezi căutările pentru piese de camioane online. Astfel, găsirea unui furnizor care să dispună mereu de piesele de camion de care ai nevoie este un lucru mult mai ușor, mai ales dacă gestionezi o flotă de vehicule variate și avariate.

Magazinele online îți permit să verifici dacă piesa de care ai nevoie este în stoc și să o comanzi direct atunci când este disponibilă. Găsirea de componente online este o metodă preferată de înlocuire a pieselor uzate pentru oricine care deține camioane.

Prin intermediul site-ului web al celor de la DZM Group, www.DezmembrariDarmanesti.ro, ai posibilitatea de a găsi piesele necesare care te pot ajuta să ai un camion funcționabil, piese provenite din dezmembrări.

Atât pe site cât și la punctul de lucru din Dărmănești, județul Suceava poți găsi piese pentru camioane marca IVECO, STEYR, MAN și DAF cum ar fi: piese motoare, piese caroserie, piese transmisie, piese distribuție, piese electronică, accesorii sau consumabile.

Toate aceste piese sunt de înaltă calitate, aparțin unor brand-uri de renume și provin doar de la camioane care au rulat în străinătate. Produsele aflate pe stoc se pot livra prin curierat în cel mai scurt timp posibil. Ele beneficiază de garanție iar astfel cumpărătorii nu au parte de surprize neplăcute. Piesele se pot achiziționa la prețuri negociabile.

Pe parcursul timpului, compania a creat parteneriate de durată cu clienții mulțumiți de serviciile și produsele primite.

Pe lângă piese de camioane provenite din dezmembrări, DZM Group Dărmănești comercializează și piese noi cum ar fi comandă climă DAF XF, motoraș pompă sirocou MAN TGX, comandă climă MAN TGX, piston IGR MAN, calculator Ecu MAN sau claxon DAF.

Mai multe detalii despre piesele uzate și despre cele noi comercializate de către DZM Group Dărmănești se pot afla accesând site-ul web www.dezmembraridarmanesti.ro sau la numerele de telefon 0751 330 330 sau 0751 331 331.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online