Sigur la Volan singura școală de șoferi cu centru de atestare profesională din Iași

0
1606
atestate scoala de soferi iasi

Școala de șoferi „Sigur la Volan” din Iași a fost înființată în anul 1998, oferind până în prezent servicii de școlarizare auto pentru categoriile AM, A1, A2, A, B, B1, C, C1, C1E, CE, D, DE, BE, TR pentru aproximativ 40.000 de șoferi amatori și profesioniști.

Punând la dispoziția clienților un parc auto diversificat cu posibilitatea de a alege mașina preferată, cursanții pot beneficia de toate avantajele unei școli de șoferi cu experiență care pune în valoare calitatea la cel mai bun preț în ceea ce privește serviciile oferite.

De cele mai multe ori, permisul de conducere nu este suficient pentru avea acces la profesia de conducător auto; aceasta trebuie sa fie completată printr-un certificat de aptitudini profesionale obținut în urma unui examen.

Formarea constă într-o actualizare a cunoștințelor din domeniul siguranței rutiere. Acest curs de formare trebuie să fie reînnoit la 5 ani.

„Sigur la Volan” este singura școală de șoferi din Iași care dispune de un centru de atestare profesională care este autorizat pentru următoarele tipuri de atestat: conducător auto transport marfă, conducător auto transport persoane, instructor conducere auto, profesor legislație rutieră, conducător auto transport agabaritic, conducător auto mărfuri periculoase, conducător taxi, manager transport persoană desemnată.

Tarifele pentru obținerea atestatelor necesare încep de la 100 lei. Examenul practic are loc la cel puțin o săptămână de la susținerea examenului teoretic și nu mai târziu de 6 luni. Examenul se susține pe autovehiculele proprietate a firmei. Cei care urmează mai multe cursuri beneficiază de reduceri semnificative de preț.

Atestatele CPI se pot obține imediat după obținerea permisului auto pentru categoria C sau D. Cei care obțin aceste categorii în cadrul școlii, primesc un discount de 30% la obținerea atestatului CPI. Aceștia vor susține examenul tot pe aceleași autovehicule pe care au obținut categoria C sau D.

Promoțiile valabile în cazul obținerii atestatelor de conducător profesionist sunt:

  • Reducere de 200 lei la obținerea atestatului de transport marfă sau persoane CPI dacă, categoria C sau D a fost obținută în cadrul Școlii de șoferi „Sigur la Volan”.
  • Reducere de 400 lei la obținerea atestatului de transport marfă CPI și agabaritic, dacă, categoria C sau CE a fost obținută în cadrul Școlii de șoferi „Sigur la Volan”.
  • Reducere de 700 lei la obținerea atestatului de transport marfă CPI scurt și transport persoane, dacă, categoria C sau D a fost obținută în cadrul Școlii de șoferi „Sigur la Volan”.

Profită de promoțiile Școlii de șoferi „Sigur la Volan” în ceea ce privește obținerea unui atestat profesional și consultă site-ul web www.atestate-scoala-iasi.ro pentru a afla mai multe detalii.

Comentează cu Facebook
agentie SEO Bacau & promovare eficienta online