Dinosans – lider în producția cutiilor din carton ondulat în România

982
Cutii de carton

În lumea ambalajelor, cutiile de carton ocupă un loc foarte important. Datorită straturilor exterioare puternice, ele pot proteja și păstra produsele ambalate în interiorul lor. Nu există nici o confuzie că în prezent aceste cutii de carton sunt preferate și folosite în toate industriile mici și mari. Pentru a-i atrage pe clienți, aceste cutii joacă un rol dinamic. Mai mult decât atât, caracteristicile atractive ale acestor cutii utilizate pentru ambalare ajută la judecarea cu privire la calitatea produsului ambalat în interior. Dacă ambalajul este excelent, atunci produsul din el este cu siguranță de înaltă calitate.

Când ne uităm la fondul istoric al ambalajelor, acestea au jucat întotdeauna un rol important în rutina de zi cu zi, pentru alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte și alte asemenea produse care au nevoie să fie ambalate. Avansarea tehnicilor de ambalare sub formă de cutii din carton a revoluționat lumea afacerilor. Această tehnică de ambalare oferă un plus de protecție și siguranță produselor, mai ales în timpul transportului.

Nu există nici un domeniu în care să nu vezi aceste cutii de carton care sunt disponibile în diverse forme pentru diferite produse și scopuri.  De regulă, ele sunt disponibile cu straturi simple, duble și triple ondulate, care oferă rezistență sporită.

Cartonul ondulat este materialul de ambalare ales de multe mărci și industrii. Construcția sa de înaltă calitate asigură că materialul poate transporta o gamă largă de greutăți, protejează împotriva umidității și oferă soluții de ambalare durabile. În plus, cartonul ondulat se poate personaliza ușor și este foarte rentabil.

Cartonul ondulat oferă o pernă stabilă pentru orice produs, păstrând articolele în siguranță în timpul transportului și manipulării pe distanțe lungi. În funcție de cantitatea de produse ce trebuie ambalate, cartonul ondulat poate varia în dimensiuni și grosimi. De asemenea, păstrează umiditatea departe de produse, ceea ce este deosebit de important pentru produsele alimentare care trebuie să reziste o perioadă mai lungă de timp.

Cutiile din carton ondulat sunt unele dintre cele mai ieftine cutii de carton disponibile. Nu necesită costuri ridicate ale forței de muncă sau instrumente costisitoare pentru fabricarea lor. În afară de asta, sunt ușor de reciclat, pot fi pliate și depozitate pentru o utilizare ulterioară.

Dinosans SRL este compania din Hunedoara care produce cantități mari de cutii din carton ondulat, clasice cu autoformare în orice tiraj și dimensiune. Cutiile sunt perfecte pentru ambalarea încălțămintei, cadourilor, alimentelor, cosmeticelor, etc.

De regulă, termenul de execuție al comenzilor primite este de 2-3 zile de la data comenzii, dar în caz de urgențe acest termen poate fi mai mic. Tirajele mari de cutii se pot transporta de către compania Dinosans sau prin curierul dorit de client.

Accesând site-ul web www.dinosans.ro, se poate calcula prețul cutiilor de carton dorite, prin intermediul calculatorului pus la dispoziție, doar introducând date precum lungimea, lățimea, înălțimea și tipul cartonului dorit.